"Продължаваме промяната" иска най-доброто решение за България спрямо трудната ситуация, в която се намираме.

Още по темата
Най-добрият вариант е да имаме стабилно мнозинство в Народното събрание в неговата конфигурация в момента. Лош вариант е да отидем на избори, но още по-лош вариант е да нямаме стабилно мнозинство и да продължим старата практика на невъзможността да взимаме трудни решения", заяви депутатът от "Продължаваме промяната" Искрен Митев в студиото на Bulgaria ON AIR.

Искрен Митев посочи пред Bulgaria ON AIR, че следващата стъпка е това решение на Конституционния съд да бъде обнародвано в Държавен вестник, след което той има потвърждение на Комисията по енергетика, че веднага ще бъде отворена процедурата за избор на нов председател на КЕВР, за да може да заработи в темповете, в които се очаква.

По думите му това, което днес е казала Ива Митева, а именно, че е имало извиване на ръце, за да се избере председател на КЕВР, показва проблемите, които има между тях и "Има такъв народ".

"Вместо да се вземе решение по партньорски начин и да се обясни каква е истината, започват да се хвърлят обвинения. Когато взимахме това решение за Станислав Тодоров, бяхме изправени пред възможността цената за българските потребители да се вдигне с 40%", допълни депутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase