14

Обективно

преди 1 година

РАШКОВ Е РАЗСЛЕДВАН ОТ КПКОНПИ ЗА НЕЗАКОННО ИМУЩЕСТВО ОТ 23 ИМОТА!!! НАЙ- ГОЛЯМАТА КОРУПЦИЯ БИ БИЛА ДА ИЗДИГНЕШ РАЗСЛЕДВАН ОТ КПКОНПИ ЗА ШЕФ НА КПКОНПИ!!!!! НОНСЕНС, ТИПИЧЕН ЗА КИРО! ХУБАВА РАБОТА, АМА КИРОПеткова! ИЗ.ВР.А ТЕ.НО!!!

13

Анонимен

преди 1 година

ние сме по ес робство крадат ни русурсите чрез енергиината борса се изнасят ток , газ и нефт , ние си имаме евтина електроенергия но някои иска да ни я краде

12

факт

преди 1 година

правилното решение е само едно , бсп, пп,дб,итн , да не сте в управлението на България , даже в НС не трябва да сте . вие сте вредни и опасни за държавата ни !

11

Анонимен

преди 1 година

Докато търсите всичко е 100% нагоре. Народа изнемогва лятото, а за зимата не ми се мисли. Та, хубаво си размишлявате, но вие сте много далече от собственият си народ. Само факта, че премиера предлага всеки да подари една заплата за чужда кауза, говори. Този човек живее в някаква друга реалност и не е наясно, че народа му брои, в масовия случай, дните до заплата.

10

Анонимен

преди 1 година

То по теория на случайността улучваш понякога. Толкова сте некадърни че дори по случайност нямате нещо читаво.

9

карачанаков

преди 1 година

Търсим правилното решение за България!!!Сакън Мите нидей ша *** обидиш с кого го търсите бе с МАФИОТА/Славчо /и МАФИОТИТЕ от ИТН както до вчера ги наричахте. Нали щяхте да се борите с МАФИЯТА, а кво стана ,станахте съюзници.

8

българин

преди 1 година

Видяхме и усетихме вашите решения. Не ставате !!!!!

7

Михаааал

преди 1 година

ПП /продължаваме на програмата/ за ограбване на държавата и спестяванията на нацията

6

перко

преди 1 година

Вън шараните от парламента!!!!

5

баба мара

преди 1 година

наи доброто решение е избори до дупка сега тупате топката и губите времето наобществото от вас нищо не става хванали сте кокала и не пускате затова вън иповече да ви няма

4

Анонимен

преди 1 година

Решението е разтуряне на проклетото НС, избори, съд, затвор.

3

Reo

преди 1 година

Като го търсите, защо не попитате народа да ви го каже.

2

Майтап

преди 1 година

Не търсете под вола теле. Има си решение: ОСТАВКА!

1

Майора

преди 1 година

Така се получава Митве, когато нещата се поставят на безпринципна основа! И ако се получи някакво мнозинство , то също ще е нс безпринципна основа и страха че повече няма да бъдат избрани в нов парламент! Затова са и прегръдките на хора с различна и противоречива политическа реалност!