Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Дойдоха без програма, тръгват си с празна папка. Безпомощни, некомпетентни, провалиха всичко, до което се докоснаха. Това коментира Даниел Митов от ГЕРБ, след като премиерът в оставка Кирил Петков каза, че ПП ще върне неизпълнен мандатът.

Oще по темата

Според Митов правителството е било „нехомогенно“.

На въпрос на БТА ясен ли е вече кандидат-премиерът на ГЕРБ-СДС, заместник-председателят на партия ГЕРБ и депутат от парламентарната група на ГЕРБ-СДС Даниел Митов отговори с „Не“. Според Конституцията при неуспешно изпълнен мандат от първата по численост парламентарна група („Продължаваме Промяната“), президентът възлага на кандидат за министър-председател на втората политическа сила да състави правителство (ГЕРБ-СДС).

Пред журналисти в кулоарите на парламента Митов заяви, че лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов ще е на посещение в Бургас утре, където ще коментира темата.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

201

Реалист

преди 1 година

Единствената партия при чието управление се построиха стотици км . пътища и магистрали, Дунав мост 2, десетки училища, детски градини, спорни зали, саниране на блокове и т.н и т.н. Сигурно са крали, ама и се работеше. Останалите партии само празни приказки , обещания и накрая кръгла нула и парите ги няма

200

Какво друго очакваше

преди 1 година

Какво хленчиш бе? Вие българите сте виновни. В началото Кирил Петков тръгна със сериозни намерения, тъй като беше живял цял живот в чужбина и не ви познаваше добре българите. Но след като отседна за постоянно в България и си имаше работа с вас и ви опозна, ви намрази и това направи трансформация в отношението и приритетите му към българите и им даде не това което те искат а това от което имат нужда. Демек от същата манджа като от Костов, Виденов и така нататък всички други без изключение.

199

Анонимен

преди 1 година

До Симона Радева КАКЪВ ХАОС ЩЕ НАСТАНЕ НАПРОТИВ ЩЕ ПОДРЕДЯТ РЕДИЦИТЕ СИ ГЕРБ И ЩЕ ЗАПОЧНАТ ПО РЕД НА НОМЕРАТА КРАЖБИТЕ. КОЙТО Е НАУЧЕН ДА КРАДЕ И ПРИДОБИВА ПО ПРЕСТЪПЕН НАЧИН ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА СПРЕ. ИСКА ОЩЕ, ОЩЕ, ОЩЕ И ОЩЕ......

fallback