201

Реалист

преди 1 година

Единствената партия при чието управление се построиха стотици км . пътища и магистрали, Дунав мост 2, десетки училища, детски градини, спорни зали, саниране на блокове и т.н и т.н. Сигурно са крали, ама и се работеше. Останалите партии само празни приказки , обещания и накрая кръгла нула и парите ги няма

200

Какво друго очакваше

преди 1 година

Какво хленчиш бе? Вие българите сте виновни. В началото Кирил Петков тръгна със сериозни намерения, тъй като беше живял цял живот в чужбина и не ви познаваше добре българите. Но след като отседна за постоянно в България и си имаше работа с вас и ви опозна, ви намрази и това направи трансформация в отношението и приритетите му към българите и им даде не това което те искат а това от което имат нужда. Демек от същата манджа като от Костов, Виденов и така нататък всички други без изключение.

199

Анонимен

преди 1 година

До Симона Радева КАКЪВ ХАОС ЩЕ НАСТАНЕ НАПРОТИВ ЩЕ ПОДРЕДЯТ РЕДИЦИТЕ СИ ГЕРБ И ЩЕ ЗАПОЧНАТ ПО РЕД НА НОМЕРАТА КРАЖБИТЕ. КОЙТО Е НАУЧЕН ДА КРАДЕ И ПРИДОБИВА ПО ПРЕСТЪПЕН НАЧИН ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА СПРЕ. ИСКА ОЩЕ, ОЩЕ, ОЩЕ И ОЩЕ......

198

анонимен

преди 1 година

До сега не разбрах тоя говорител на партията ГЕРБ ли е.

197

Аз промяната

преди 1 година

Избори избори избори Борисов Герб но едва ли и те могат да направят нещо Киро се постарая да фалира държавата сега какво писачите ще драскате Европа пари не дава на България и защо питате ли се Българи мислете за България

196

Анонимен

преди 1 година

След като Василев върна мандата, докато журналистите прибираха микрофоните от масата,Киро каза на Радев нещо, но не се чу добре. Сякаш каза, Вие оттеглихте подкрепата си на 40 тия ден..Може и да греша, но сякаш това каза.

195

СССР

преди 1 година

ОЧИЛАТТ ПЛЪХХХ,ВИЖ ТВОЯ ВОЖД КАКВИ *** Е ОТГЛЕДАЛ СОФИЯ ЗАПАД,ВИЕ ГЕРБ СТЕ НАЙ ГОЛЯМАТА УТАЙКАААА НА СВЕТА ,РАШКОВ СЪЩО НИЩО НЕ МОЖА ДА НАПРАВИ ,ДА ИЗЧЕЗВАТ ВСИЧКИ КОРУМПИРАНИ БОКЛУЦИИИИ.

194

КАНАДСКА ЧАЛГА..

преди 1 година

ЗА ДА ХАРЕСВАШ КИРИЛ ПЕТКОВ - ТРЯБВА ДА ИМАШ ПО-НИСКО IQ OТ НЕГОВОТО.... БОЖЕ ГОСПОДИ..!!.... КОЛКО Е ПАДНАЛО БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО.....

193

до 213

преди 1 година

Не, чалгарите на учиндолското сакато нищожество, палачите на Кирил Петков и Асен Василев, които обявиха война на живот и смърт на мутрите и мафиотите от банкянско-сарайската ***, може да друснат една ръченица в Банкя на сикаджийската мутра, но тържественото хоро ще изиграят под прозорците на селския хитрец, двуличен и коварен национален предател, и лакей на кремълския масов убиец, терорист и злодей! Той пък ще излезе с "вдигнат юмрук" да им благодари за добре изпълнената мокра поръчка!

192

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ са дъно. Никога повече ГЕРБ и тиквата

191

ЦСКАр

преди 1 година

Червен Б. Р. Е. Г. да говорят за некомпетентност е смешно. Четворкаджии и братовчеди. Г. Е. Р. Б. са събирателен образ на апатията и чалгаризацията на "обществото" ни.

190

ЧЕРЕПИТЕ НИ СЪСИПАХА

преди 1 година

ИЗБЕРЕТЕ РАШКУФ ПАК - НАЧИ НАПРАУ ЧИСТ АМА ЧИСТ И НЕПОДКУПЕН- ЗА 8 МЕСЕЦА НОВИ ТРИ ИМОТА ЗА МИЛИОНИ КЪМ 19 ИМОТА ЗА МИЛИОНИ- ОБАЧЕ НИ ЗАВИРАШЕ ГЛАВИТЕ В ЕДНИ ЧЕКМЕДЖЕТА.

189

ЧЕРЕПИТЕ ПОБЕДИХА

преди 1 година

КОФТИЯТ ГЕРБ- ИНФЛАЦИЯ 0.6%, ПРИ ПРОПАДНАЛИТЕ ГЕНИИ 15.6% ЦЕНИ НА ХРАНИ 3/4 ПЪТИ НА ГОРЕ. ИЗПЪЛНИХА ЗАДАЧАТА НА ЧЕРЕПИТЕ ДА РАЗСИПЯТ БЪЛГАРИЯ ЗА ДА НЕ НИ ПРИЕМАТ В ЕВРОЗОНАТА А ПОСЛЕ В ЕВРАЗИЯ.

188

ЧЕЛИ БАТА УМБА

преди 1 година

ЧАЛГАРИТЕ ПОБЕДИХА!ДА ХОДАТ ДА ДРУСНАТ ЕДНО ХОРО ПРИ НАЧАЛНИКА ИМ ОТ БАНКИ.

187

ЧЕРЕПИТЕ ПОБЕДИХА

преди 1 година

САМО ЗА ПОЛОВИН ГОДИНА ОКОКОРЕНИТЕ ИЗМАМНИЦИ СЪСИПАХА ДЪРЖАВАТА И ТЯ СЕ НАМИРА В СЪСТОЯНИЕ НА СВОБОДНО ПАДАНЕ- ЧЕРЕПИТЕ ПОБЕДИХА- СМАЗАХА НАРОДА СИ- ПАК ГИ ИЗБЕРЕТЕ- ЧЕРЕПА, АЛО МАДЖО АМАН ОТ МРАВОЯДОВИ И КОМПАНИИ....

186

Чекмеджан Бей

преди 1 година

Давай митов, че чекмеджето бие на кухо, като главъта ми.

185

Ценко Чоков ГЕРБ

преди 1 година

Тия от ПП съсипаха държавата.

184

Симона Радева

преди 1 година

Масова подкрепа трябва за ГЕРБ, иначе ще стане голям хаос.

183

Алооо

преди 1 година

Казаха го крадците, измамниците и разсипниците на България. Вие за 12 години ако не бяхте толкова лакоми, арогантни и най-вече прос.ти , имахте шанс да сте като Орбан в Унгария , но предпочитате да сгъвате банкнотки за сметка на народа, независимо от начините и целите. Колко хора още трябва да загинат в тая държава за да българския народ да се събуди от тази 32 близо 33 годишна кома. България я унищожиха след 10 ноември 1989г. и тези *** продължават да говорят тъ.потии по телевизите.

182

Въпроска ?

преди 1 година

Да ,ПП нямат вашия опит . ЗАщо не помогнахте, а пречихте с тропане по банките , с напускане на заседания ? Колко пъти вашия Министър Председател Борисов влезе в Парламента да даде отчет за дейноста си ? Хората , които получават депутатски заплати независимо от коя партия са , избрани с гласовете на народа , за да работят за България и защитават интересите на избирателите показаха нежелание да работят за суверена. За обикаляне по тв студия и за бездействие получаваха заплатите си , нали ?