Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

"На президента ние ще кажем само две неща - ще го поздравим за бързината, като ще настояваме по същия бърз начин да действа и с връчването на мандатите, и ще му кажем, че ако даде третия мандат на нас, ще му го върнем обратно още в същия момент". Това написа лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов в своя профил в социалната мрежа Facebook по повод стартиращите още днес консултации при президента за съставяне на правителство.

Oще по темата
Румен Радев днес ще приеме първите 4  политически сили в настоящото Народно събрание – ПП, ГЕРБ, ДПС и БСП, а утре – следващите 3 – ИТН, ДБ и "Възраждане".

"Този парламент е тотално дискредитиран, изчерпан и фалирал, а България няма повече време за пилеене! Решението за изход от политическата криза е само едно - нови избори. Колкото по-скоро, толкова по-добре!", категоричен бе Костадинов.

"Изборите трябва да бъдат най-късно през есента, за да може новото българско правителство да започне да решава проблемите, предизвикани от кабинета Кирил Петков", посочи още лидерът на "Възраждане".

Според него днес правителството подава своята оставка, "въпреки че се забелязва нежеланието му за това".

По думите на Костадинов Кирил Петков нарочно е задавил с 5 дни подаването на оставката на правителството, "за да може българският парламент в лицето на „Продължаваме промяната“ (ПП), „Демократична България“ (ДБ), ГЕРБ и ДПС да извърши национално предателство и да вдигне ветото над Република Северна Македония".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

81

Тръмп

преди 1 година

Ще гласувам за теб ако вкараш фашистите в затвора

80

Дедо Гочо

преди 1 година

Те ги търсят да ги бият по улиците , а той за примиер се стяга . Ние ли се криво молихме или криво кръстихме

79

Ти па

преди 1 година

къде се редиш барабар Петко

fallback