Снимка: БГНЕС
fallback

„Голяма картина е повторение на онова, което се случи миналата година - невъзможност или трудно съставяне на безпринципни коалиции.

Oще по темата
Големият проблем е силната фрагментация на политическото представителство, която се отразява и на парламента", заяви предходният председател на БСП Михаил Миков пред Нова тв.

"Големия проблем е липсата на доверие в политиката. И най-вече мен ме плаши това недоверие във възможността на институциите да решават проблемите на хората”, добави Миков.

Според него оттук насетне всички, които имат претенции да се занимават с политика, трябва да си зададат въпроса кого представляват и какъв е интересът им, „а не как да стане народен представител, министър или да участва във властта”.

„Избори до дупка е едно плашило за хората. Въпросът е, че партиите, които днес са представени в парламента, не отразяват обществените нагласи и гражданите им отвръщат с ниско доверие и ниска избирателна активност", каза Миков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Вени

преди 1 година

Миков младите не знаят ,но по-възрастните помнят много добре,кои сте и какви сте .Вашата партия БКП/БСП направи народа да озверява,да лъже,да е нагъл и тази вълна заля всички и всичко.Много станах любителите на мръснишки те ви приоми ,на черното да казват бяло Типично за съветската школа Сега сте станали много смирени?!Да се чуди човек вие ли сте .Пак сте си вие но за кокала нещата стават по-трудно Най- лесни са ви лъжите за Борисов ,които размахвате .Но ще мине времето и на тая низост

9

Анонимен

преди 1 година

Виждате ли го недоверието? Щото по действията ви изобщо не си личи да го виждате! Оперирате все едно имате всеобща обществена подкрепа и много ви обичат хората. Ходите по улиците необезпокоявани и с високо вдигнати глави все едно се гордеете от работата си. Трябва да се криете от народа и да влизате в парламента през канализацията! Продажни плъхове гнусни! За 1 лев майка си на публичен дом ще продадете!

8

Край

преди 1 година

Прав си Миков. Хората не вярват н партии вече. Трябват Мажоритарни избори.

fallback