10

Вени

преди 1 година

Миков младите не знаят ,но по-възрастните помнят много добре,кои сте и какви сте .Вашата партия БКП/БСП направи народа да озверява,да лъже,да е нагъл и тази вълна заля всички и всичко.Много станах любителите на мръснишки те ви приоми ,на черното да казват бяло Типично за съветската школа Сега сте станали много смирени?!Да се чуди човек вие ли сте .Пак сте си вие но за кокала нещата стават по-трудно Най- лесни са ви лъжите за Борисов ,които размахвате .Но ще мине времето и на тая низост

9

Анонимен

преди 1 година

Виждате ли го недоверието? Щото по действията ви изобщо не си личи да го виждате! Оперирате все едно имате всеобща обществена подкрепа и много ви обичат хората. Ходите по улиците необезпокоявани и с високо вдигнати глави все едно се гордеете от работата си. Трябва да се криете от народа и да влизате в парламента през канализацията! Продажни плъхове гнусни! За 1 лев майка си на публичен дом ще продадете!

8

Край

преди 1 година

Прав си Миков. Хората не вярват н партии вече. Трябват Мажоритарни избори.

7

Анонимен

преди 1 година

Е във комунисти не вярваме!!

6

KOKO

преди 1 година

ЧАК СЕГА ЛИ ВИДЯХТЕ..... ??????

5

Асан

преди 1 година

Ай наздраве от партийната субсидия :)))

4

баба мара

преди 1 година

затова на тези избори отиваме за гъби а през 2023 ще го мислим когато видимкакво е изложено на сергията

3

Хаха

преди 1 година

Само не си мисл, че на теб ти вярваме!!!

2

Анонимен

преди 1 година

Съмнява ме Мише да може да ги каже всичките тези работи привечер в петък. Някой задкулисно говори от негово име. Наздраве, Мише!

1

Зозо

преди 1 година

Наздраве другарю. И теб ли те включиха на амбразурата от посоля? :))))))))))))))