Снимка: БГНЕС
fallback

Общ преглед

Най-доброто решение сега, с оглед на развъртащата се пропагандна машина, е да отидем на избори, обяви лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

Oще по темата
В изказване от парламентарната трибуна, по време на дебатите по вота на недоверие, той коментира, че на избори ще се види кой какво е изпълнил и какво възнамерява да направи.

Костадинов посочи, че по време на дебата са се чули лични нападки и лъжи.

"Към настоящия момент този парламент е напълно изчерпал своя морален мандат", каза лидерът на "Възраждане" и допълни, че правителството не е успяло да убеди неговата партия, че трябва му да дадат доверието си.

Над пет часа продължават разискванията по вота на недоверие към кабинета с министър-председател Кирил Петков. Искането за оставка на правителството бе внесено от ГЕРБ-СДС "заради провал във финансово-икономическата политика".

Същевременно протестите пред парламента продължават. Пред сградата вече са се събрали привърженици на партия "Възраждане", които настояват за оставката на правителството.

Започва и още един протест с искане за оставката на правителството и срещу високите цени на горивата.

Вижте още за протеста в галерията на фотографа Димитър Кьосемарлиев

Още за протеста на Възраждане вижте във видеото на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

89

Анонимен

преди 2 години

Европа и ЕС няма бъдеще! Всичко си има край и агонията започна. Единствената далавера е да се точат субсидии засега. Огромно задължаване. Ако не излезем навреме ще завлече и нас!

88

Анонимен

преди 2 години

Тоя защо си мисли, че ще остане в парламента след още едни избори?

87

555

преди 2 години

Тоя път Копейкин се е стиснал. Може и копейките да са свършили. Предишния път раздаваше на "протестиращите "пица и айран и събра поне 250 души. Сега май и 150 човека нямаше

fallback