Снимка: архив, БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов посети Враца заедно с голяма част от ръководството на партията и се срещна със симпатизанти в града.

Пред пълна зала и скандирания „Оставка“ по адрес на правителството Борисов заяви: “В началото си мислех, че целта съм аз, но после осъзнах, че сте вие. От вас се уплашиха, като видяха как реагирахте на арестите и колко сте много. Видяха, че ГЕРБ е жива и яростна партия. Дръжте се заедно един за друг и знайте, че и сега ГЕРБ е най-голямата партия в България. Разтревожен съм за вас, но вярвам, че ще устоите“, каза той.

Още по темата
Бойко Борисов обеща, че при всеки арест на кмет или активист на ГЕРБ при него ще дойдат депутати и адвокати, а след това и народът. Той коментира, че сегашното правителство е от "случайни хора", дошли на власт благодарение на някаква конюнктура, и заяви, че днес вече в коментарите в социалните мрежи няма човек, който да пише, че Кирил Петков се справя добре. „Неслучайно изключиха коментарите във своите страници във Фейсбук. Защо го правят, ако са народната любов“, попита риторично Борисов.  

Лидерът на ГЕРБ попита управляващите защо бензинът и дизелът са по 3 лева, а олиото по 5 лева, след като уж младежите на ГЕРБ били създали паника, а цените от доста време са си тези, както и защо при ГЕРБ сметките за тока са били в пъти по-малки от сега.

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова, цитирана от БТА, припомни направеното за община Враца при управлението на партията – спортни зали, детски градини, социални услуги, водопроводи, осъвременен градски транспорт, компостираща инсталация, пречиствателна станция, обновен център, междуселищни пътища, модерни социални услуги и се обърна съм управляващите с думите: „Хайде чегъртайте, аматьори“.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase