Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

След влизането в сила на зеления сертификат за парламента – идването на работа на депутатите става въпрос на личен избор. Това заяви пред bTV председателят на комисията по здравеопазване в Народното събрание доц.. Антон Тонев от „Продължаваме промяната“.

Oще по темата

„Трябва да изберат обществения интерес, който са избрали пред лични такъв да не използват зеления сертификат. Ако не покажат документа – няма да бъдат допуснати до сградата на Народното събрание“, каза Тонев и уточни, че през следващите две седмици ще бъде дискутиран въпросът кой може да спре народните представители да влязат в парламента.

Той коментира и разкритието, че депутати от „Възраждане“ са имунизирани срещу COVID-19, въпреки че определят ваксината като експериментална течност. Според него въпросните народни представители са направили информиран избор.
 
„Конфликтът е явен – колегите са избрали личната сигурност, но са предпочели обществената полза, която ще им донесе една позиция. Ние уважаваме тази позиция и се опитваме да комуникираме и информираме тази част от обществото, заставащо зад нея. Конфликтът се получава, когато говорим едно, а правим друго“, допълни той.
Тонев коментира, че при такива случаи има подвеждане на обществото. Той обясни, че в парламента не е е редно да се регулират изказванията на депутатите.

„Има много политическо говорене в здравеопазването и в управлението на COVID кризата, което е във вреда на обществото. Костадин Костадинов е историк по образование“, допълни той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

229

абв

преди 2 години

Най жалкото е че докато има такива *** като Коста Копейкин кадето имитира псевдо патриот държавицата ни няма да има оправия нокога

228

брех

преди 2 години

Колко сте глуповати. Те се ваксинирали, ама вас ви убеждават да не го правите. Като човек с достатъчно ум, аз не бих искала подобни индивиди да ме представляват, при все че не бих се ваксинирал. Единствено ви използват, за да печелят избиратели и да взимат заплати в Праламента. Правото на личен избор е така но ако си против нещо защо го правиш? На лъжата краката са къси....

227

хахаха

преди 2 години

още им вярвайте на тези поредните лъжци! защо сте ваксинирани бе, нали сте против. правете си тестове. ей такива най ги мразя мръсни лицемери. Всичко е за да печелите избиратели. А хората сте толкова *** *** ***!!!

fallback