229

абв

преди 2 години

Най жалкото е че докато има такива *** като Коста Копейкин кадето имитира псевдо патриот държавицата ни няма да има оправия нокога

228

брех

преди 2 години

Колко сте глуповати. Те се ваксинирали, ама вас ви убеждават да не го правите. Като човек с достатъчно ум, аз не бих искала подобни индивиди да ме представляват, при все че не бих се ваксинирал. Единствено ви използват, за да печелят избиратели и да взимат заплати в Праламента. Правото на личен избор е така но ако си против нещо защо го правиш? На лъжата краката са къси....

227

хахаха

преди 2 години

още им вярвайте на тези поредните лъжци! защо сте ваксинирани бе, нали сте против. правете си тестове. ей такива най ги мразя мръсни лицемери. Всичко е за да печелите избиратели. А хората сте толкова *** *** ***!!!

226

абв

преди 2 години

Костадин Костадинов е един нагъл лъжец и крадец.А това че е историк е направо смехотворно

225

Анонимен

преди 2 години

Хайдее Кирее, време е да се омиташ! Ти прекали и Урсула ще те утеши.

224

23

преди 2 години

тонев, сестра ми е набодена не защото иска, а защото не може да си влезе в магазина, а десет семейства зависят от този магазин. съд за мария цънцарова и бтв. вън е н и ч а р и т е от България

223

няма

преди 2 години

нищо по. важно от дискусията ,, две седмици,, за влизане в НС на депутатите . Зелен сертификат е промлема и той трябва да се дискутира поне 6 месеца. Всичко друго не е от значение за нацията ни.

222

Анонимен

преди 2 години

Никой не може да спре депутат да отиде на работа защото няма това право. В европарламента е по същия начин, искат сертификат но депутатите могат да влизат и без да го показват.

221

Ще депутатстват

преди 2 години

От вкъщи! Толкова ли е трудно за осмисляне?

220

ДА ПРОВЕРЯВА ЧАШКОВ.

преди 2 години

....НАЛИ , ТОВА МУ Е РАБОТАТА ....А , НЕ ДА СИ НАЛИВА ТУМБАКА ПО КРЪЧМИТЕ...ХА,ХААА...

219

Ха ха

преди 2 години

Кирчо ще ги спре ще извади заповед от урсула от джоба и ще я покаже

218

Анонимен

преди 2 години

До АлександърНе става въпрос за ,ваксинирането, а за културата на депутатите, които избираме. Този професор лекар с произход от Луковит не може и не иска да свикне, че като си сред хора трябва да ги пазиш да не ги заразиш, а не да се държиш като луковитски ром. Бъди антиваксър или какъвто искаш, но сред хората се дръж като човек. Разбирам, че сред депутатите на Слави има и културни хора, но повечето се държат като лаладжии. Грозно е!

217

Лично

преди 2 години

Кирчо ще стои на входа с калашник !

216

Ааааа..

преди 2 години

Защо само за депутатите, трябва да важи и за президента !

215

Александър

преди 2 години

Не става въпрос за двуличие, а за принципи. Решението дали да се ваксинираш е личен избор. Принудителното ваксиниране с цел да придобиеш зелен сертификат е терор над хората. Точно против този терор се протестира.

214

Анонимен

преди 2 години

Изражденци с копейкин начело са най *** *** обитавали парламента. Е може би само Яне Янев и РЗС може да се съревновава с тях.

213

Анонимен

преди 2 години

Ще сложат двама души със сопи на вратата които ще проверяват сертификатите.

212

Анонимен

преди 2 години

Този незаконен зелен сертификат кога ще се премахне?

211

Анонимен

преди 2 години

Да говориш за антиваксъри при 28%ваксинирани е крайно. Останалите 72% не ваксинирани дали имат мнение по въпроса? При положение че има опашки пред изнесените вакси пунктове. То деца, то народ и всички платени за снимките, за рекламата. Никой не се ваксинира повече.

210

Ами, да...

преди 2 години

.... ТИЯ имат пари.... ДА ПЛАЩАТ ГЛОБИТЕ И ДА ФИНАНСИРАТ НАРОДА.... ХАХАХААА.. НА ПОЛЗУ РОДУ....