Снимка: БГНЕС
fallback

"Демократична България", "Изправи се БГ! Ние идваме!" и "Има такъв народ" събраха необходимите подписи за свикване на извънредно заседание на парламент в понеделник от 13.00 часа за гласуване на второ четене на промените в закона за Бюрото за защита на свидетелите. Това съобщи пред журналисти председателят на ПГ ИБГНИ Мая Манолова, предава БТА.

Oще по темата

След като председателят на ПГ на ДБ Христо Иванов обяви от трибуната на НС, че се търси още един депутат, за да се съберат необходимите 48 подписа, депутати от ИТН са подписали искането и то е внесено в деловодството на парламента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

Васко Черепа

преди 2 години

Майо,За последния депутат дет го намерил Ристю Маджото,не съм ви обещавал никакви 500к,да го знайш!Или звъни на Мустакя в Белград и той да са бръкни или кажи на туй кому нистическо отрочи Буйкикев да стръска малко разградския си червенобузест скрънзел,щот аз може да съм милиардер,ама не съм благотворителна касичка!Не стига,че платих масрафя с яйцата,доматити и бирити на нав лецити,ами и дипутати да раня в изгнание,ай сик тир! Сикини бабанъ узун антери!!

37

Време за промяна

преди 2 години

За какво е нужна тази промяна в закона за Бюрото за защита на свидетелите? Близко е до ума: Не може да се разчита на това, че служба, която е под контрола на Гешев ще защитава хора, които ще бъдат свидетели по предстоящи дела срещу Бойко и гербаджийската му дружинка.

36

Нищо ново

преди 2 години

До Зозо: Зозо, конституционното право не е за твоята уста лъжица. Пиши за нещо друго, не за конституцията.

fallback