38

Васко Черепа

преди 2 години

Майо,За последния депутат дет го намерил Ристю Маджото,не съм ви обещавал никакви 500к,да го знайш!Или звъни на Мустакя в Белград и той да са бръкни или кажи на туй кому нистическо отрочи Буйкикев да стръска малко разградския си червенобузест скрънзел,щот аз може да съм милиардер,ама не съм благотворителна касичка!Не стига,че платих масрафя с яйцата,доматити и бирити на нав лецити,ами и дипутати да раня в изгнание,ай сик тир! Сикини бабанъ узун антери!!

37

Време за промяна

преди 2 години

За какво е нужна тази промяна в закона за Бюрото за защита на свидетелите? Близко е до ума: Не може да се разчита на това, че служба, която е под контрола на Гешев ще защитава хора, които ще бъдат свидетели по предстоящи дела срещу Бойко и гербаджийската му дружинка.

36

Нищо ново

преди 2 години

До Зозо: Зозо, конституционното право не е за твоята уста лъжица. Пиши за нещо друго, не за конституцията.

35

Малко за политика

преди 2 години

Нека да свършат нещо и за съдебната реформа преди да си разпуснат. Датата на изборите и така е ясна. Нашите парламентарни избори станаха като студентските изпитни сесии. Минахме редовна и поправителна сесия, сега отиваме на ликвидационна. Дано с това да приключи серията.

34

СМЕХ...

преди 2 години

РУНДЬО ЗАКРИ ПАРЛАМЕНТА.....СЪБЕРЕТЕ СЕ НА ПО ЧАШКА С ДАМАДЖАНАТА НА РАШКО....

33

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

ТОВА НС ....СВЪРШИ......ЛЕКА МУ ПРЪСТ!БОГ ДА ГО ПРОСТИ....!

32

иво

преди 2 години

ГЕШЕВ , ВАШИЯ КОШМАР ИДЕ !

31

Зозо

преди 2 години

Рундю до кога ще нарушава конституцията? ЗАКРИВАЙ!!!

30

Мъдрец

преди 2 години

Даааа! След изборите ще има : "Полегни и вдигни краката! Ние идваме !" Това ще е новата партия в следващия Парламент.

29

Гражданин

преди 2 години

Защо сте снимали точно тази коза? Тя вече е аут.

28

малката дупка

преди 2 години

Майче къде скри прятелчето ти Пеевски /Защитничка на Галеви и Шиши.

27

съвет

преди 2 години

ми славчу да направи кастинг за тоя един глас .

26

Анонимен

преди 2 години

некадърници да променят съдбата на много хора, адв. без лиценз, адв. на престъпници и т.н. Кой ще иска да стане свидел срещу престъпници, примерно при министър Про стаки Стоилов

25

Анонимен

преди 2 години

Ко стана с ония селски бизнесмен, дето давал кюлчета на Боко, даже му уредил ***, къде се покри Майче ? То само като го видях тоз "свидетел" и големия "бизнесмен" без зъби "Пилето".....помислих, че снимат холивудски филм.....хахахахаха :)))

24

Не виждам

преди 2 години

Защо трябва да се пънат чак толкова?!? Следващото НС ще върне всичко по старому! Е няма да я бъде тая тяхната! Ай сиктир от тарикати!

23

Случаен минувач

преди 2 години

До 30 А срещу Черепа могат да свидетелстват много пострадали от него. Има поне 30 млади момичета, които е изнасилил за няколко години. След това на всяка давал по 20 000 лв. срещу обещание, че ще мълчи. Той е наясно и затова иска да няма защита на свидетелите. Да може да се разправи удобно с тях.

22

Анонимен

преди 2 години

Майчето си е Майчето. Все се бута къде не и е работа.

21

Анонимен

преди 2 години

Зора е да унщожат свидетелите срещу черепа и другите олигарси.

20

Анонимен

преди 2 години

Божков с журналиста Огнян Стефанов имат срс-та. В разговора те умуват как да вържат ръцете на Иван Гешев и да се ограничат правомощията на прокуратурата. Дори в един от разговорите Божков казва на Огнян Стефанов, че удря само по Гешев и ще го направи фигурант като президента.Божков: "Като го напра"име фигурант като Президента, точно к"во ше ни вреди Гешев..."

19

Анонимен

преди 2 години

Голям зор за свидетелите на престъпниците, чак извънредно ще работят! Ц ц ц ц ц