Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

ГЕРБ и ИТН са като ансамбъл за синхронно плуване, включи се и главният прокурор. Така председателят на ПГ на ИБГНИ Мая Манолова коментира скандала с обвиненията срещу Таняна Дончева, че е предлагала подкуп на депутата от ИТН Радостин Василев.

Oще по темата
Самият Василев вчера призна, че е имал среща с Дончева, но днес отрече да му е бил предлан подкуп.

Според Манолова прокуратурата се самосезира по абсурдни небивалици.

"Спецпрокуратурата не се самосезира нито за пачките в чекмеджето, нито за 70 млн. такса спокойствие от хазарт, нито за теча от държавния резерв", обвини тя.

След поредната интрига от страна на ИТН парламентаризмът направо загреба дъното, смята тя.

"Кой с кого се среща в частно качество, особено двама адвокати, няма как да е предмет на обсъждане в парламентарната група. Смятам, че твърденията са абсурдни", заяви още Мая Манолова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

76

Гладиаторските битки

преди 2 години

са били любимо шоу в древния Рим.Загубилият в двубой боец се е надявал на милостта на публиката.Ако тя е показвала палец,насочен нагоре,боецът бивал помилван,ако палецът е бил надолу,бивал убиван.При "подкупгейт"шоуто в нашия Колизеум-НС,изходът на битката е неясен,но публиката има неистово желание да покаже палец,насочен надолу и на двете страни.След сътворения пасквил и двете страни нямат място сред гладиаторите,да се махат,да ги хвърлят на лъвовете.

75

Dinosaurus

преди 2 години

Мая 5-те %, докога ще се изживявате като 50% ? Ска*ани бояджии, вземете си отровните, протестърите и последвайте Слави към ада, дето ни го "доведе след себе си"

74

Анонимен

преди 2 години

Радостин Василев каза, че на него не му е предлаган подкуп. За какво е тогава тази врява. Политиците ( освен ИТН) си говорят помежду. Какво толкова е направила Дончева ? Търсят под вола теле.

fallback