76

Гладиаторските битки

преди 2 години

са били любимо шоу в древния Рим.Загубилият в двубой боец се е надявал на милостта на публиката.Ако тя е показвала палец,насочен нагоре,боецът бивал помилван,ако палецът е бил надолу,бивал убиван.При "подкупгейт"шоуто в нашия Колизеум-НС,изходът на битката е неясен,но публиката има неистово желание да покаже палец,насочен надолу и на двете страни.След сътворения пасквил и двете страни нямат място сред гладиаторите,да се махат,да ги хвърлят на лъвовете.

75

Dinosaurus

преди 2 години

Мая 5-те %, докога ще се изживявате като 50% ? Ска*ани бояджии, вземете си отровните, протестърите и последвайте Слави към ада, дето ни го "доведе след себе си"

74

Анонимен

преди 2 години

Радостин Василев каза, че на него не му е предлаган подкуп. За какво е тогава тази врява. Политиците ( освен ИТН) си говорят помежду. Какво толкова е направила Дончева ? Търсят под вола теле.

73

Време за промяна

преди 2 години

ИТН наистина трябва да се разцепи, за да се отделят разумните хора от шоумените. Ако Татяна Дончева се е опитала да го направи, е вършела нещо полезно. Ако се беше получило, сега щяхме да имаме правителство на промяната и нямаше пак да ходим на избори. Това все пак ще трябва да стане, но по трудният начин - тогава когато в НС се получи мнозинство без ГЕРБ, ИТН и ДПС. След колко избори ще се получи, е трудно да се каже.

72

Каква стана тя?!

преди 2 години

Изгониха лошия Бойко и ненаситни вълци поведоха клетото стадо!

71

Политическа глупост?

преди 2 години

Целият този ПодкупГейт предполага у ИТН или политическо слабоумие, или умишлено саботиране на съставянето на правителство на промяната с участието на ИБГНИ след следващите избори. Какво ни се казва: Имало среща (никой не отрича), показвали се някакви листчета (не е сигурно), Дончева търсила хора за подкрепа на трети кабинет с мандата на ИБГНИ (може би). По нататък?

70

Малко за политика

преди 2 години

До az: Не е баш тъй. Прокуратурата просто няма какво да разследва, тъй като сега Радостин Василев казва, че всъщност подкуп не му е предлаган. Случаят (според него) бил морален, което предполага, че би трябвало да е предмет на някаква друга институция, например на Светият Синод.

69

Психиатър

преди 2 години

Хайде, пак ГЕРБ били виновни! - Майо, ти наред ли си изобщо с главата си или чуваш гласове от мрака?!?

68

az

преди 2 години

До БобСпоред мен - прокуратурата (стига да иска, де) няма проблем да докаже престъпление. Или е предлаган подкуп - и тогава осъждат Дончева. Или не е - тогава осъждат Тошко и с-ие за клевета!

67

Стига глупости

преди 2 години

До Анонимен 73: "А Костинброд-гейт кога ще се провери"? Като му дойде времето. Два мандата на Бойко и двама главни прокурори, назначени от него не стигнаха до това, но не губи надежда.

66

Анонимен

преди 2 години

А Костинброд-гейт кога ще се провери, защото ми се струва, че и Манолова и Дончева в една школа по манипулации са се учили.

65

Нищо ново

преди 2 години

Трябва да му се признае на Тошко че е последователен. Бавно, но упорито работи в полза на ГЕРБ. Бойко няма нужда да си дава зор. Тошко ще свърши и неговата работа.

64

Малко за политика

преди 2 години

Тошко Йорданов, с помощта на депутат успя да започне кампания срещу лидер на една от партиите, от която би трябвало ИТН да очаква подкрепа.

63

Ха туй то

преди 2 години

Пак ГЕРБ изкараха виновни, глей ти ! Това вече и наглост да се нарече е малко, дори не се сещам за достатъчно изразителна дума !

62

Дека е записът?

преди 2 години

Нали според Т. Йорданов имало запис?!?

61

Щерю

преди 2 години

Мая Манолова погрозня от Злото, което извърши за България! а червена политическа Вещица...

60

Анонимен

преди 2 години

Бойко си взе малко отпуска и тия превърнаха държавата в цирк!

59

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами така се случва когато в Парламента под лозунга "Мутри вън" попаднат адвокатите на братя Галеви, Илия Павлов, Георги и Васил Илиеви, Лилана и други видни граждани и знакови лица от тъмните дебри на нашият обществен живот ... Адвокатите на мутрите не случайно се прецелиха в Съдат и Прокуратурата които притесняваха техните клиенти и най-вече Черепа, който беше основен спонсор на политическата им формация и платформа ... !!!

58

:)

преди 2 години

Дъното не го копаят депутатите и партиите в парламента, а хората, които ги пращат там!!!*** народ, който се манипулира с прости, обисно прости, методи!!!

57

Анонимен

преди 2 години

Дончева нарече избирателите на ИТН 80%, тоест оприличи ги с избирателите на герб и дпс. С тази плоска клевета сега си отмъщават.