Снимка: БГНЕС
fallback

Третият мандат би трябвало да бъде разглеждан като опит за първия мандат - ИТН да участва и да излъчи премиер и основните министри, само че този път чрез разговор и писмено споразумение, а не доминация на силата. Tова каза председателят на ПГ на "Изправи се БГ! Ние идваме!" Мая Манолова по bTV във връзка с предстоящото връчване на третия мандат от президента Румен Радев на една от политическите сили по негов избор.

"ИБГНИ полагаме всички усилия да има правителство, защото хората искат стабилност. Предложихме да има разговори и план с 3 стъпки да стане възможен третият мандат", каза още тя.

Манолова определи председателката на НС Ива Митева като отговорен и подготвен човек.

"Но идеята за почтеното поведение е ИТН да излъчат кандидат за премиер, Да направят втори опит. Очаквам всяка формация да си даде сметка колко е сложна ситуацията и в каква несигурност живеят гражданите", обясни Манолова, като изрази надежда Слави Трифонов да преосмисли позицията си.

Тя допълни, че е имала разговори с Трифонов, но уточни, че според нея личните разговори не бива да бъдат оповестявани.

Според нея не трябва да се издигат политически лица, а хора, които да се използват от гилдиите с доверие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

54

мая манолова

преди 2 години

АЗ МЕТРЕСАТА ПОЛЕГНАЛА ПЪРВО НА БРАТЯ ИЛИЕВИ,ПОСЛЕ НА ГАЛЕВИТЕ ГО ИСКАМ ПОСТОЯННО ВЪТРЕ.....ИСКАМ ЛЮБОВНИТЕ МУСКУЛИ В МЕНЯ,ЧЕ УМИРАМ ВСЕГДА.ТОЯ ПЛЪХ НАЙДЕНОВ МИ Е КАТО СЕСТРА..................

53

хе,хе...

преди 2 години

А, дърво не иска ли Тая....

52

Свиркайте си ,бе...

преди 2 години

..."..7-8-дни ще си легналааа...ЗА ДА ПЕСТИШ ПАРИ , ЗА ТОКААА,.... ПАРНОТО И ХЛЕБААААА.."----щото го повишават с 20%-таааааа...".....

fallback