54

мая манолова

преди 2 години

АЗ МЕТРЕСАТА ПОЛЕГНАЛА ПЪРВО НА БРАТЯ ИЛИЕВИ,ПОСЛЕ НА ГАЛЕВИТЕ ГО ИСКАМ ПОСТОЯННО ВЪТРЕ.....ИСКАМ ЛЮБОВНИТЕ МУСКУЛИ В МЕНЯ,ЧЕ УМИРАМ ВСЕГДА.ТОЯ ПЛЪХ НАЙДЕНОВ МИ Е КАТО СЕСТРА..................

53

хе,хе...

преди 2 години

А, дърво не иска ли Тая....

52

Свиркайте си ,бе...

преди 2 години

..."..7-8-дни ще си легналааа...ЗА ДА ПЕСТИШ ПАРИ , ЗА ТОКААА,.... ПАРНОТО И ХЛЕБААААА.."----щото го повишават с 20%-таааааа...".....

51

Учуден

преди 2 години

По-притеснителното е, че ГЕРБ като че ли искат да се оттеглят от политиката. Искат да бъдат опозиция известно време и да изчезнат. Лошото за нас е, въпреки прорекламираните кражби, много неща се направиха по тяхно време. Поне покрай мен, 90% от кадърните хора повишиха много стандарта си на живот. Ако не ни пазеше ЕС съм сигурен, че щяхме да изживеем по-лоша Виденова зима. Надеждата ни е в тях, да не позволят тоя фалит да се случи.

50

Читател

преди 2 години

До Анонимен: Така ли ?! Аз пък мислих, че е женкар?! Я виж ти какво се оказа това нещо на дивана. Сега става ясно, защо като вземат да управляват такива "мъжкари" нещата в държавата вървят на обратно и сме все на последните места в класациите. Бог да ни е на помощ !!!

49

Анонимен

преди 2 години

Трябва още нови партии с нови лица!Стига все стари муцуни!Тея са от миналия век и са за Фъргане!!!

48

Анонимен

преди 2 години

И него то име да е хаджигенов

47

Анонимен

преди 2 години

Мая Манолова каза, че вече харесват булонката Ива Митева.

46

Prima

преди 2 години

Майо, много ниско се навеждал на чалгарите. Знаеш, че без тяхна подкрепа се отива на избори, след които си изправи се и излез. Ех, майо, славун дали ще си отвори дюкяна за теб? След като си разменихте такива любезности? Е, това другото, е това е промяната. Пълен карнавал.

45

Анонимен

преди 2 години

Манолова и сие хвърлиха държавата в хаос и безпътица. Защо поставя изисквания за чуждото поведение. Да се само разкара от парламента или съд за преврат.

44

Анонимен

преди 2 години

Хора, помислете добре какво печелите от омраза и от уууу-дююю, какво добро може да дойде по този начин? Вижте как ниска проба хорица се качиха на главите ви и се намърдаха в парламента само да чегъртат, колят и бесят! Те друга идея нямат и друго не могат. Отърсете се от тези пиявици и гласувайте за нещо добро и градивно, инак ще страдаме в хаос и разруха!

43

Анонимен

преди 2 години

Манолова предлагам още от сега да си запазиш най хубавите места по кръстовищата за зимата да не ти ги вземат Хаджигенов и Бабикян!!! И се пазете този път че незнам кой ще ви пази от обикновените хора няма да е полицията да знаете!!

42

Анонимен

преди 2 години

Майо едни други хора се разхождат боси в маалата е ти кво копираш ли ги или си просто обикновена ...

41

Лягай на паветата

преди 2 години

Малееее тая полуде няма да видиш власт не го ли разбра бе вампир вчера се молиш на Радев днеска на Митева немаш спирка бе продажен

40

Малеееей

преди 2 години

Съвсем е пощръкляла...

39

Бе

преди 2 години

Тая плаче все за министерски пост.нямаше насищане.

38

УЧИНДОЛСКИ КЕЛЕШ

преди 2 години

Аз казвам, а вие се съгласявата! НАРОДЪТ Е С МЕНЕ!!! ТОВА Е!!... и така Пацо шнорхела за шев в министерството и Баба Мика за министър на отбраната. СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ .......

37

Възмутен

преди 2 години

Тая дето ходи боса в парламента - трябва да я покажат по ВСИЧКИ НОВИНИ -- ЗА ДА Я ВИДЯТ ТИЯ ДЕТО ГЛАСУВАТ ЗА НЕЯ. Защото тия дето я харесват не ползват интернет и не са я видели каква смешка и *** е.

36

българин

преди 2 години

Разум и рацио, това трябва, за да се свърши определена работа</strong> и очевидно ще се съгласяваме с неща, които не искаме, поясни още Бабикян. Той сравни ситуацията в НС така: "<БРАВО НА БАБИКЯН! Затова ли гласвахме за вас?

35

пасарела

преди 2 години

Не се ли усеща това тъпо безмислено кречетало , че на всички досажда ! Апа и тоя мъж до нея скопен ли е !!