Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Гледам с надежда на кандидатурата на Пламен Николов и му пожелавам успех. Това заяви вицепрезидентът Илияна Йотова при посещението си в гоцеделчевското село Попови ливади, където тържествено бе отбелязана 118-та годишнина от избухването на Илинденско-Преображенското въстание.

Oще по темата

Йотова добави, че точно навреме президентът е връчил мандата на ИТН.

„С представянето на кандидатурата на Пламен Николов вече имаме съвсем нова ситуация и формула за следващия кабинет. По този начин спечелилата изборите партия се ангажира вече партийно и политически със следващото управление. Предстои да видим какъв ще бъде съставът на кабинета. Фигурата на министър-председателя, който е партиен член в ИНТ и вече има своята политическа биография в тази партия, означава една много по голяма отговорност и по-сериозен политически ангажимент от ИТН“, добави Йотова, цитирана от bTV.

Вицепрезидентът изрази и надежда през следващата седмица политическите страсти да притихнат и отново припомни нуждата от бързо съставяне на нов кабинет.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

ПЕНЮ

преди 2 години

До Гуца, Гуца,прости и Господи тя просто вече няма на къде да гледа!!! НАРОДЕ???

50

Анонимен

преди 2 години

Събирайте си Остап Бендера, дето даже не е на трудов договор във Финис, а самата фирма е 25 човека дребна търговия и няма нищо общо с това, което се лансира. Компанията има два офиса в САЩ и дъщерно дружество в България Финис Юръп ООД с 8 служители (ЕИК 201011432) Пламен Николов никога не е бил и не се е водил като управител за такъв е посочен член на американското семейство с този бизнес - Джон Артър Микс.Кандидат-премиерът Пламен Николов е на граждански договор в компанията.

49

Анонимен

преди 2 години

Ама предупреждавайте като слагате страшни снимки, тука влизат и деца, и хора с високо кръвно!

fallback