Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg, архив

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов заяви, че кандидатът за премиер Пламен Николов е бил избран преди две седмици.

Още по темата
Така Трифонов отговори от социалната мрежа на информациите, че той е бил предпочетен в последния момент пред Петър Илиев.

"Тъй като виждам, че се спекулира кога точно е избран кандидатът за министър-председател на “Има такъв народ”, т.е. бил е друг, а г-н Пламен Николов е избран в последния момент, аз ще ви кажа тайминга. Защото, както се досещате, имам информация от първо лице. Кандидатурата на г-н Пламен Николов беше избрана преди две седмици. Всичко останало са спекулации, измислици и журналистически догадки", написа Трифонов.

Коментари Напиши коментар

161

Анонимен

преди 2 месеца

От 11.07 живея в някакъв абсурден святНе зная има ли още наивници ,които вярват на Трифонов,че е носител на нов морал в политикатаВсеки ден ни сервират абсурд след абсурдНовия пък не избран министър председател пък с усещането,че сме нямали такъв като него Боже спаси България !

160

Анонимен

преди 2 месеца

Нещата стават все по-карикатурни. Някакъв в интернет одобрил някакъв шнорхел и ни го подава.

159

Анонимен

преди 2 месеца

...написа Трифонов '' - сега доволни ли сте овце български , съдбата ви решава човек който ви пише ,а не смее да се покаже пред вас! Пълна отврат !