Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Тома Биков от ГЕРБ с поредно обвинение по случая, при който секретарят на президента Пламен Узунов получи плик с подарък в столичен ресторант от бивш шеф на митница Петко Петков.

Oще по темата

"Според записа, в който г-н Узунов получава торбичка от бившия шеф на столичната митница Петко Петков на 19 май, стигаме до съвпадение, което показва, че ден по-късно племенница на г-н Петков оглавява Пловдивската митница", коментира той във включване на живо в социалната мрежа Facebook пред митницата в Пловдив.

Биков пита дали подаръкът за президентския секретар и назначението имат някакво съвпадение.

„Може това да е едно стечение на обстоятелствата, но ние сме длъжни да навържем тези факти, защото Пловдивската митница е едно от важните места в инфраструктурата на държавното управление и на събирането на средства“, каза още Биков.

Името на новата директорка на митницата в Пловдив е Ивелина Харизанова, а назначението и идва след назначаването на началника на всички митници в България.

"Не знам какво е имало в това пликче, но трябва да е било много тежко. За да го подадеш на 19 май и веднага след това да стане назначението. Не е било никак леко", каза Спас Гърневски, който също е кандидат за депутат на ГЕРБ, във включването.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

55

Заинтерсован

преди 2 години

Предлагам да го изискат за да го премери - биков с везни и да ни даде точното тегло

54

СмСм

преди 2 години

И това доживяхме служебно предизборно правителство. И ще става още по зле. Вече ни подготвят за коалиция протестъри + ДПС.

53

Бележка 3х3х100х500

преди 2 години

450 000 EUR може да побере метална кутия за питието р...!3 реда по 3 пачки по 100 копюри по 500 EUR!

fallback