55

Заинтерсован

преди 2 години

Предлагам да го изискат за да го премери - биков с везни и да ни даде точното тегло

54

СмСм

преди 2 години

И това доживяхме служебно предизборно правителство. И ще става още по зле. Вече ни подготвят за коалиция протестъри + ДПС.

53

Бележка 3х3х100х500

преди 2 години

450 000 EUR може да побере метална кутия за питието р...!3 реда по 3 пачки по 100 копюри по 500 EUR!

52

Анонимен

преди 2 години

До грездея под номер 53 Явно че Банкярския *** ви е здраво организирал преди изборите да лаетепо форумите, но жалкото е че вие глупендерите работите денонощно пред компютритеза жълти стотинки, а такива селски гяволета като Стъки . . .обират торбите с милионите !

51

Анонимен

преди 2 години

Напълно честни управляващи не знам дали има някъде по света. Но ако дойдат по-крадливи от ГЕРБ, тогава ще кажа ,че ББе честен човек. Едва ли това е възможно, но ще видим. За ГЕРБ народната мълва носи, че прибират 50% от всички обществени поръчки. Освен това ББ,Пеевски и сие що бизнеси откраднаха или съсипоха.

50

ИТН бюро петиции

преди 2 години

Организира се републиканска петиция за импийчмънт на президента Радев за издаване на неправомерни укази рушащи държавността. Пример подмяна на всички ръководни държавни кадри. Можете да се разпишете в централните части на всеки областен град ще има поставени изнесени павильони със български знамена. Не позволявайте на реваншистите да рушат Родината ни.

49

Морисена

преди 2 години

До долния "уважаеми амонимни" . Славчо пиши си името спокойно. Знаем, че си ти. Такава чиста вода ненапита си. С приказки и песни не става.

48

Анонимен

преди 2 години

Биков ,изгониха те от БСП и сега се докарваш на новия си господар да ти даде нещо от чекмеджето ,смешен си

47

Уважаеми анонимни

преди 2 години

Ясно е,че гербаджиите са най-крадливите, най-лошите и т.н. това не подлежи на коментар. Независимите граждани като мен обаче си задават въпроса, тези новите с какво точно са по-различни ? Ако това е вярно, отговорът е проcт, с нищо. Тоест заменяме един крадец с друг, ама важното е, че сме сменили първият. То с тази логика стигнахме дотук, заменимхе луканов с Костов, него с ЦАря,него със Станишев, него с Борисов и сега него с Радев и какво ? НАли тези бяха морални и почитенни. БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ

46

ОХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ

преди 2 години

21 ВЕК НАПРАВЕН ЗАПИС ДАТА МАЖЕ ДА СЕ МАНИПУЛИРА И ПОДПРАВИ ТА ТАКА ЧЕ В ПЛИКА ИМА КЮЛЧЕТА ЗЛАТО ЗА ФИГУРАНТА

45

Анонимен

преди 2 години

Браво Биков! Само бой по празните, комунистически маHepки ги оправя...

44

Анонимен

преди 2 години

Е, така са нещата, натам отиват.

43

Анонимен

преди 2 години

СЪС ВСЯКО ИЗКАЗВАНЕ НА ТОЯ ГЕРБ ГУБЯТ ПО ННННН ГЛАСА КАТО ВСИЧКИ ОТ ГЕРБ БРАВО

42

Анонимен

преди 2 години

Биков ги разбива отвсякъде... Ха-ха-ха!

41

Анонимен

преди 2 години

БИКОВ НАЛИ КАЗВАШЕ ЧЕ БОЙКО Е МУТРА КВО СТАНАИЛИ ВАЖНО Е КИНТИ ДА ПАДАТ НЕГОДНИК

40

Анонимен

преди 2 години

ТА КАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ВИКАТЕ, ИМАТЕ СРЕЩУ ФИГУРАНТА? НЯКЪВ ЗАПИС БЕЗ ЗВУК. НЯМА КЮЛЧЕТА, БАНКНОТИ ИЛИ ДРУГО НЕЩО. НЕКВО ПЛИКЧЕ. КВО ИМА В НЕГО??? БЕЗДАРНИЦИ! И КОМПРОМАТ КАТО ХОРАТА НЕ МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ!

39

Анонимен

преди 2 години

Г-н Биков преди да покажете сламката в очите на другите ,кажете за вашата греда..та ви питам по повод "пликовете" имат ли връзка хилядите пликове ,които плаща държавната хазна ,т.е данъкоплатеца на частни фирми с днешния ,лишен от логика изпит след 10-ти клас , кой го издържал, кой не- минава???, и последващото печатане на хиляди свидетелства, трябва да се купят бланки за това , просто за едни шофьорски курсове , питам ,защото Закона е на едно ваше момиче от ГЕРБ

38

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ е партията в която няма нищо градивно,а носи само кражби и разруха.

37

Анонимен

преди 2 години

Кравов тръгнал на обиколки ... както е тръгнал, ще го назначат във ВиК-Пловдив, последен пристан на всякакви герберски калинки

36

Имам една мечта.....

преди 2 години

ВСИЧКИ СА МАСКАРИ.....