Снимка: БГНЕС
fallback

Управляващите да не се държат като опозиция, всичко е в техни ръце. Те не предлагат алтернатива на Плана за възстановяване, а само критикуват.

Oще по темата

Това заяви вицепремиерът в оставка Томислав Дончев на пресконференция в централата на ГЕРБ, предаде БГНЕС.

Според Дончев новите партии в парламента, въпреки заявките, нито имат капацитет да разработят друг план, нито имат смислени предложения за ревизия.

Уважаеми колеги, нещата са във вашите ръце. Планът може да бъде изпратен и от Народното събрание. Народното събрание може да ми възложи да подам плана в ЕК, призова Дончев и добави: Водихме преговори с ЕК, те казаха, че ще проявят гъвкавост.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

88

ББ

преди 3 години

бре дончев...ако си чел Конституцията на България...ами не е гласувана оставката ви,вие сте управляващи...та и "спечелили"ама докато я въртите около вашите къщи и офшорни,пренебрегвайки интересите на Народа ни...всички ще сте "спечелили",децата ни са роби,майки изоставят децата си,българчета пишат на латиница,старци работещи и плащащи...не могат да си купят хляб и лекарства бре,елате ми на гости с бойко бре,да видите как 76 г.ми майка бачка,сляпа,лишена от лечение,с 300 лв пенсия...геноцид!

87

Анонимен

преди 3 години

" ... само критикуват ... " ами за това са учили хората, да критикуват и да правят смешки. Дайте им 10-на години, може и да се научат да управляват. Ние ще чакаме. Свикнали сме.

86

Анонимен

преди 3 години

План за възстановяване значи първо трябва да се назоват загубите,причините,възможности в краткосрочен,дългосрочен срок,по направления за да се заложат в програмите им като изпълними спуснати им основно за изпълнение както за избори от туй,че загубите са всеобщи,а причините за натрупването им са два типа-обективни,субективни,а даване на алтернатива за възстановяването им зависи след уточняването на причините заради коит са загубите и всеки наел се с таз задача ще има възможност да дебатира по ред

fallback