88

ББ

преди 3 години

бре дончев...ако си чел Конституцията на България...ами не е гласувана оставката ви,вие сте управляващи...та и "спечелили"ама докато я въртите около вашите къщи и офшорни,пренебрегвайки интересите на Народа ни...всички ще сте "спечелили",децата ни са роби,майки изоставят децата си,българчета пишат на латиница,старци работещи и плащащи...не могат да си купят хляб и лекарства бре,елате ми на гости с бойко бре,да видите как 76 г.ми майка бачка,сляпа,лишена от лечение,с 300 лв пенсия...геноцид!

87

Анонимен

преди 3 години

" ... само критикуват ... " ами за това са учили хората, да критикуват и да правят смешки. Дайте им 10-на години, може и да се научат да управляват. Ние ще чакаме. Свикнали сме.

86

Анонимен

преди 3 години

План за възстановяване значи първо трябва да се назоват загубите,причините,възможности в краткосрочен,дългосрочен срок,по направления за да се заложат в програмите им като изпълними спуснати им основно за изпълнение както за избори от туй,че загубите са всеобщи,а причините за натрупването им са два типа-обективни,субективни,а даване на алтернатива за възстановяването им зависи след уточняването на причините заради коит са загубите и всеки наел се с таз задача ще има възможност да дебатира по ред

85

помнещ

преди 3 години

ДончеФФФФ! Това е само за "протокола" пред хората! НЕ СТЕ НИ ИНТЕРЕСНИ ВЕЧЕ! -:)))) Следваме процедурата,да отхвърлим поредният ви измислен "кабинет"! Аре у лево! Безгласна буква сте вече Герберо Габровски хитрецо!-:))

84

Анонимен

преди 3 години

Кои са управляващите изпълнителната власт?Саботаж прави, съд.Мутри, вън.

83

Анонимен

преди 3 години

Чалгаря стар ерген и руската БСП, са загрижени повече, да увеличат правомощията на руския човек Радев и да плюят ГЕРБ, вместо за държавата.С чужда пита помен искат да правят.Напишете си план за възстановяване и понесете отговорност за него, чалгари. Питайте вашия ментор Путин , той ще ви даде експерти, ако нямате.

82

Анонимен

преди 3 години

91 Същото казват и ГЕРБ, държавата не трябва, да спира да работи. Чалгаларията в парламента, твърди, че ГЕРБ са калинки, "еднокнижници, мутри, редно ли е, такива, да пишат план за възстановяване ха, ха, ха?

81

Анонимен

преди 3 години

Червените мутри в парламента имат мнозинство, нека си напишат плана за възстановяване и да поемат отговорност за него. Нали са "млади, умни, к асиви и образовани", ха, ха, ха.

80

Анонимен

преди 3 години

Държавата не трябва да спира да работи само защото мутрите изпаднаха в малцинство в парламента, а мутрите точно това правят, което е престъпление срещу България.

79

Анонимен

преди 3 години

86 Държивата за чалгаларията над всичко ли е? Щом е така, ами че напишете си план за възстановяване, нали сте "млади, умни и образовани".

78

Демутризация

преди 3 години

Очевидно в България трябва да се извърши пълна демутризация, както в Германия направиха денацификация след Втората световна война.

77

Анонимен

преди 3 години

86 Ха,ха, съботаж? Нали са "еднокнижници", как може "мутри","тикви", "еднокнижници", да напишат план за развитие?Ако се стигне до Хага, осъдените ще сте вие. И изхвърлени от властта, поради некадърност, един план неможете да напишете.

76

Анонимен

преди 3 години

76 ОК, тогава да си напишат сами план за развитие. Какво искате от Дончев?

75

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ са партия от калинки, която няма план. Планът е изготвен от държавните органи и администрации.Трябва съд за саботаж на държавата.Партия ГЕРБ няма план.ГЕРБ свикна да партия-държава. Трябва лустрация за ГЕРБ след такива мисли и чувства, че партията-държава е над всичко.

74

Анонимен

преди 3 години

83 Говориш за мутрата-череп, Слави чалгаря, нали?

73

Анонимен

преди 3 години

81 За написването на плана има срок и той още не е изтекъл. ГЕРБ ще изчака последния ден, има това право. Има право, да напише и само два реда, нали са "мутри, вън", какво искате от тях?Само че, ако управляващата чалгалария не си напише сама плана, рискува, да не получи парите от ЕС и ще трябва да отговаря да това.

72

Анонимен

преди 3 години

Трябва да има нови избори, на които мутрите да не могат да купуват гласове в маалите и тогава не е ясно дали ще имат и 4% от гласовете.

71

Анонимен

преди 3 години

72 Купуването на гласове го започнаха комунистите, сега социалисти. Затова и заселиха държавата сцигани.

70

Анонимен

преди 3 години

Управляващи все още с мутрите, докато не се сформира ново правителство. Дончев да не лъже така нагло.

69

Анонимен

преди 3 години

78 ГЕРБ не е длъжен да даде на управляващите, плана, който е написал, да си напишат сами. Законът не го задължава, а и утре, чалгаларията може, да се оправдае с ГЕРБ, ако нещо не тръгне добре с парите по него.Срам, управляващите чалгари, да просят от ГЕРБ, да им напишат плана за възстановяване потрес!Нали бяхте образовани, напишете си го.