fallback

Общ преглед
Графит на председателката на 44-ото Народно събрание Цвета Караянчева привлича вниманието на минувачите в столичния квартал „Лозенец“. Тя е нарисувана качена на стълба, а над нея е станалата печална нейна фраза „Ходи пеша“.
Oще по темата


Тя я изрече  по време на разпалена реч на среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ в края на септември след масовите протести през лятото на миналата година.

„Някои си пътуват с хубавите коли по магистралите на Борисов и викат: Ама те не стават. Ми що не ги направихте вие като не стават, бе? Що не ги направихте, а сега критикувате? Метрото! Отиват, протестират срещу лошия Бойко, качват се на метрото и се прибират вкъщи. Ходи пеша, ходи пеша! Това е положението. И затова няма да подадем оставка. Защото сме отговорни по това, което правим“, каза тогава Караянчева.

Нейните думи предизвикаха остри реакции, на които тя отговори, че когато се говори пред партийна структура, се говори така, че да се възпламени аудиторията, а репликата й била в качеството й на партиец, а не на председател на парламента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

102

Ddd

преди 3 години

При Боце, за три мандата българското население намаля наполовина, докато ромското се утрои, селата са завладяни от роми, там българите са подложени на геноцид. И всичко това благодарение на антибългарската политика водена от Боце, на който само някакви магистрали са му в ку.хата манерка. ***.

101

Toto

преди 3 години

В Бг бяха построени две магистрали с европейски пари,Метрото, с европейски пари, околовръстното, пак с европейски пари, изобщо всичко голямо е с европейски пари.От Бг бюджета: пенсиите - мизерия. Здравеопазване - мизерия. Детски градини - мизерия. Училища - мизерия. Ваксини -мизерия. Жизнен стандарт - мизерия.

100

Анонимен

преди 3 години

Чалгаджиите да сибслушат чалгаря!Друго не им трябва?!

fallback