102

Ddd

преди 3 години

При Боце, за три мандата българското население намаля наполовина, докато ромското се утрои, селата са завладяни от роми, там българите са подложени на геноцид. И всичко това благодарение на антибългарската политика водена от Боце, на който само някакви магистрали са му в ку.хата манерка. ***.

101

Toto

преди 3 години

В Бг бяха построени две магистрали с европейски пари,Метрото, с европейски пари, околовръстното, пак с европейски пари, изобщо всичко голямо е с европейски пари.От Бг бюджета: пенсиите - мизерия. Здравеопазване - мизерия. Детски градини - мизерия. Училища - мизерия. Ваксини -мизерия. Жизнен стандарт - мизерия.

100

Анонимен

преди 3 години

Чалгаджиите да сибслушат чалгаря!Друго не им трябва?!

99

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

Не ми се мисли , как "ЩЕ ХОДИТЕ ПЕША" ...като ви напънат пак мигрантите от Турция!Ше го ударите на спринт , даже...ха,ха,хааааааааааа

98

ШЕ СИ ХОДИТЕ ,БЕ..

преди 3 години

ЩОМ ЧАЛГАРА Е ТОЛКОВА МЕКА КИТКА И НЕ МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА --ПРИ 60% ПОДДРЪЖНИЦИ....РЕДНО Е ДА СИ ФЪРЛИ МАНДАТА ! ЩЕ СИ ХОДИТЕ, БЕ ....И ТО ПЕША ПРЕЗ УЛИЦИТЕ , КЪДЕТО ЛЕЖАХТЕ ЦЕЛО ЛЯТО!ДО АВГУСТ ....СТЕ НАПЪЛНО ГОТОВИ!

97

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 108 Ангелкова е приятен човек, е, не е мис свят но ненужно е обиждате жената :) Виж за Караянчева съм съгласен, все пак показа като защитен механизъм цялата си простотия, това хората не забравят :)) Кой не знае, че столицата на Китай е Пекин....? Виж за столицата на Виетнам може да се обърка челяк неинтересуващ се от география и демография, но да объркаш Пекин си е тъпо :)))

96

Alex

преди 3 години

Ето това е българина - гавра с труп. Къде бяхте оня ден бе мишоци?

95

Анонимен

преди 3 години

Моят фаворит беше Ангелакова. Още помня когато се появи с червените колена и с къса пола във Варна. На някакво посещение беше.Скъсах се от смях

94

Анонимен

преди 3 години

Тая само изложи себе си и града си! Срам за Кърджали е!

93

Захарен памаук

преди 3 години

Ама верно има хора който смятат че манолова не е човек на божков и че слави няма да направи коалиция с мая( божков);честито на печелившите скоро очаквайте лотария с лице сценаристите и балета!

92

Офтопик

преди 3 години

А помните ли оня министър на правосъдието Данаил Кирилов каква грешка на природата беше. Сетих се и за Искра Фидосова и тефтерчето на Златанов - тоя да се опраска, тоя да не се пипа. Ако почнем да изброяваме всички недоразумения, които Барба Ганьос беше назначил . . .

91

наблюдател

преди 3 години

Ходенето пеш е здравословно. Когато имам работа ползвам метро. Като отивам на почивка ползвам магистралата. Казвам на децата: "Добре че беше Бойко да я построи че иначе можеше да вземете пенсия докато я построят."Чи така . . . Сега Слави ще си гука с Радев до някое време, докато и най-закоравелите осъзнаят че са вътре с тези дружки и възроптаят. Аз ще гледам отстрани и няма да се цапам.

90

Анонимен

преди 3 години

Не така....сега са в траур )

89

Чукчето

преди 3 години

Не е ХОДИ ПЕША,а е ХОДИ ПЕША БЕ.

88

Анонимен

преди 3 години

"Нейните думи предизвикаха остри реакции, на които тя отговори, че когато се говори пред партийна структура, се говори така, че да се възпламени аудиторията, а репликата й била в качеството й на партиец, а не на председател на парламента."Съжалявам, но позицията ти не го позволява. Кактоне го позволява и на Радев, така не го позволява и на теб!

87

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Мне, просто я беше срам да му превежда глупостите, а и си е срам за нас да си сложим такъв за премиер."Ми не сме си го сложили, защото винаги е с патерица, след патерица. Предатели само. КАРАКАЧАНОВ ОБЕЩА! ОБЕЩА И ПАК СЕ КОАЛИРАХА!!!!

86

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Трябва да го позлатят тоя преводач, щото все пак ни отсрамваше малко пред чужденците."Брат - то се прави за пред гражданите. Ако ББ не е премиер, даже и на улицата няма да го поздравят. Може и да викнат полиция, че ко ше прави мутра в техния квартал?

85

Анонимен

преди 3 години

"Ама те не стават. Ми що не ги направихте вие като не стават, бе? Що не ги направихте, а сега критикувате? Метрото! Отиват, протестират срещу лошия Бойко"Споко! И този ден ще дойде, в който хората ще мога и ЩЕ правят!!!!

84

Анонимен

преди 3 години

До 92Мне, просто я беше срам да му превежда глупостите, а и си е срам за нас да си сложим такъв за премиер. Тъй , че е супер че не говори езици - само ние си го знаем какъв гьон е. Гледах му след изборното слово....еми беше ме срам....джипката, снежеца и една сурия глупости отново.

83

Jonsy

преди 3 години

Да си благодарен на ББ за магистралите и метрото е като да си благодарен на банкомата, че ти е пуснал парите от заплатата.Или искат да сме благодарни, че не са откраднали всичко?