Общ преглед
Графит на председателката на 44-ото Народно събрание Цвета Караянчева привлича вниманието на минувачите в столичния квартал „Лозенец“. Тя е нарисувана качена на стълба, а над нея е станалата печална нейна фраза „Ходи пеша“.
Още по темата


Тя я изрече  по време на разпалена реч на среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ в края на септември след масовите протести през лятото на миналата година.

„Някои си пътуват с хубавите коли по магистралите на Борисов и викат: Ама те не стават. Ми що не ги направихте вие като не стават, бе? Що не ги направихте, а сега критикувате? Метрото! Отиват, протестират срещу лошия Бойко, качват се на метрото и се прибират вкъщи. Ходи пеша, ходи пеша! Това е положението. И затова няма да подадем оставка. Защото сме отговорни по това, което правим“, каза тогава Караянчева.

Нейните думи предизвикаха остри реакции, на които тя отговори, че когато се говори пред партийна структура, се говори така, че да се възпламени аудиторията, а репликата й била в качеството й на партиец, а не на председател на парламента.

Коментари Напиши коментар

115

Ddd

преди 3 месеца

При Боце, за три мандата българското население намаля наполовина, докато ромското се утрои, селата са завладяни от роми, там българите са подложени на геноцид. И всичко това благодарение на антибългарската политика водена от Боце, на който само някакви магистрали са му в ку.хата манерка. ***.

114

Toto

преди 3 месеца

В Бг бяха построени две магистрали с европейски пари,Метрото, с европейски пари, околовръстното, пак с европейски пари, изобщо всичко голямо е с европейски пари.От Бг бюджета: пенсиите - мизерия. Здравеопазване - мизерия. Детски градини - мизерия. Училища - мизерия. Ваксини -мизерия. Жизнен стандарт - мизерия.

113

Анонимен

преди 3 месеца

Чалгаджиите да сибслушат чалгаря!Друго не им трябва?!