Снимка: ГЕРБ
fallback

ГЕРБ стартира консултациите с парламентарно представените партии за свикване на Велико народно събрание за приемане на нова Конституция.

Oще по темата
Консултациите ще се проведат във вторник в зала „Изток“ на Народното събрание, съобщиха от пресцентъра на партията.

От страна на ГЕРБ в консултациите ще участват шефката на депутатите от ГЕРБ Даниела Дариткова, председателят на Народното събрание Цвета Караянчева и Менда Стоянова.

Консултациите във вторник са с ВМРО, НФСБ и независимите народни представители.

На 2 септември с представители на ВОЛЯ.

На поканата от ГЕРБ за среща, от БСП отговориха, че имат решение на партията да не участват в консултации за нова Конституция.

Към настоящия момент от ДПС все още не са отговорили на поканата на ГЕРБ за среща.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

138

Анонимен

преди 3 години

До140Нещо не си в час, по най-важните проекти гласуват заедно с гепИ, няма как да е иначе при положение че имаше министри на пеевски в правителството

137

Пян Гъ

преди 3 години

ДПС обикновено гласуват ПРОТИВ ГЕРБ. За какво сътрудничество говорите? В коя България живеете? Тази през 2020 или тази на Станишев и Орешарски?

136

Анонимен

преди 3 години

Мили хора, като дойдат избори не ми ходете за гъби в гората, ами гласувайте. При над 5 млн. гласоподаватели отиват едва 50%, после ревете от ДПС. Ако избирателната активност е около 70%, гласувалите за ДПС и тия платените из ромските махали няма да тежат толкова. Сигурен съм, че повечето тук не гласуват, отделно е пълно с платени *** на разни агенции като тая на Нидал Алгафари.Просто гласувайте! Нищо повече.

fallback