138

Анонимен

преди 3 години

До140Нещо не си в час, по най-важните проекти гласуват заедно с гепИ, няма как да е иначе при положение че имаше министри на пеевски в правителството

137

Пян Гъ

преди 3 години

ДПС обикновено гласуват ПРОТИВ ГЕРБ. За какво сътрудничество говорите? В коя България живеете? Тази през 2020 или тази на Станишев и Орешарски?

136

Анонимен

преди 3 години

Мили хора, като дойдат избори не ми ходете за гъби в гората, ами гласувайте. При над 5 млн. гласоподаватели отиват едва 50%, после ревете от ДПС. Ако избирателната активност е около 70%, гласувалите за ДПС и тия платените из ромските махали няма да тежат толкова. Сигурен съм, че повечето тук не гласуват, отделно е пълно с платени *** на разни агенции като тая на Нидал Алгафари.Просто гласувайте! Нищо повече.

135

Баи

преди 3 години

Няма отърване от - гроб , ще трябва да се мисли явно за терминал -2

134

Анонимен

преди 3 години

A референдум ????????

133

Анонимен

преди 3 години

Ни на герб ДПС и БСП не вярвам,то можели да гласуваш срещу себе си,смешно тия от 30 г крадят държавата

132

Анонимен

преди 3 години

няма измъкванещом може да се направи тоя номер е ясно че и сегашната конституция е нефелнапорите ще си свършат работатае сега е ясно защо след 44 година е имало народен съд тая път нема да има чао българия

131

Спеца

преди 3 години

ДПС се правят на ощипани , но те са главните подръжници на мафиота Борисов!Защо ли? Защото и Доган е такъв - мафиот та дрънка!ГЕРБ и ДПС са новото мафиотско българо - турско братство!

130

Абе

преди 3 години

Деса *** ли ви учи на всичките бисери дето ги леете тук, време е вече да осъзнаете, че Радевата завера няма да се случи а него го чакат тежки проблеми след мандата.

129

Анонимен

преди 3 години

Нали няма нормален човек тук който даже и да си помисли,че България може да направи завой към Русия и Евразийският съюз?Така че да престанем да се упражняваме на тая тема!Проблемът е друг и всички го виждаме-Гроб,партията която е обсебила всички възможни структури на икономическа и политическа власт следствие на което България продължава да тъпче на едно място !

128

гост

преди 3 години

Голям праз. Чакаме промяна на избирателния закон и въвеждан ена машинно и онлайн гласуване. Другите приказки са пунта мара.

127

Шопо

преди 3 години

Барни Рабъл трябва непременно да участва!!!

126

Абе

преди 3 години

До ЯсноТрябваше да стане още преди 30 години това.

125

ГЕРБетоМобиле

преди 3 години

ОсновноКОН-ституцията ще получи аптекарското си преименоване ДОНКИституция, а главният Психопат ще се одметне на третия ден ще се събудим с МОНКИстуция, след подобрения на ден 4-ти, КЕЛЕШституция.КАПУДституция.ИД ьОТституция и на ден последенИПОНституция ще конвергира в БАНКЯстуция

124

Анонимен

преди 3 години

Рядко може да се види толкова много *** на едно място, впрегнати в упражнението на Мутрата, да му спечелят някой друг месец на власт. Това не е партия, а посмешище. Знаят, че са обречени обаче се подписват там, шоу да има, да се губи време.

123

Забранени стихове...

преди 3 години

Ветер пахнет фиалками,Травы светятся росами,Все вокруг пробуждается,Озаряется розами.И певец из-под облакаВсе живее и сладостней,Соловей нескончаемоС миром делится радостью.Преводът е крайно куцащ, в оригинал нещата са други.Та кой дружина е авторът? и моля не мойте да подпитвате интернета където може и Сталин да ви посочат.Стиховете са забранени 1924-та година.

122

Тикволандия

преди 3 години

До Анонимен: Не е проблема в това, дали БСП иска да управлява. Всяка парламентарна партия иска да е във властта. Проблема е дали управлява в интерес на българския народ или не.Бойко докара България до най-бедната и най-корумпирана държава в ЕС с най-бързо намаляващо население. Сега Велико Народно събрание му се приискало.При Станишев бяхме на едно ниво с Румъния, сега те са с два пъти по-голяма минимална заплата от нас. Когато се оттървем Бойко и ГЕРБ, тогава ще се отлепим от дъното.

121

Анонимен

преди 3 години

Добре бе как я виждате човекът управлявал последните десет години България да направи "рестарт"? Вълкът щял да пази овцете,чухтеееее!

120

Ясно

преди 3 години

Член1. Забрана на Руската партия БСП.

119

Анонимен

преди 3 години

Ми няма да подкрепи Бойко да остане на власт.БСП драпа тя да е на власт.Много драпа.Чак получиха херния от напъване.Оказа, се че и Рублажията не можа да им помогне.НЕКАДЪРНИЦИ