Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Спирането на парите за първия работен от болничните е възможно най-несправедливото решение, което е взела властта, смятат социалистите.

Червената шефка Корнелия Нинова призова работещите да не се примиряват с поредното отнето им право, като имат политическата и парламентарната подкрепа на БСП.

Oще по темата

"Аргументът на управляващите е, че има увеличаване на фалшивите болничните и увеличаване на разходите. С това решение признавате безсилието на правителството да се справи с фалшивите болнични", скочи тя на ГЕРБ и Обединени патриоти.

Тя смята, че по този начин няма да се решат проблемите с фалшивите болнични.

"Вместо да накажете тези, които злоупотребяват, лишавате от правото изрядните да си получат обезщетението, тези които работят, внасят си вноските и при болест имат право да получат обезщетение от собствените си пари, те ще бъдат наказани", обвини още соцлидерката.

Нинова коментира още, че този път няма да мине вечното оправдание на властта, че в програмата на МС било записано едно или друго.

"Във вашата програма няма такова решение, но има решение за минимална пенсия от 300 лева. Това, което е записано го няма, а другото го има", посочи тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

Кво и правят на Крушовицата ,бе...на тая снимка!Май и оперират пеликанската гуша от "Техноимпекс"...ха,ха,хааааа

27

Анонимен

преди 4 години

Браво на Нинова! Най-после! Доживяхме БСП да застане на страната на ощетените и да защитава социални права!

26

Анонимен

преди 4 години

Ти па за какво скачаш на ли имаш пари!

fallback