28

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

Кво и правят на Крушовицата ,бе...на тая снимка!Май и оперират пеликанската гуша от "Техноимпекс"...ха,ха,хааааа

27

Анонимен

преди 4 години

Браво на Нинова! Най-после! Доживяхме БСП да застане на страната на ощетените и да защитава социални права!

26

Анонимен

преди 4 години

Ти па за какво скачаш на ли имаш пари!

25

Анонимен

преди 4 години

Нинова е права. Аз плащам данъци за всеки изработен ден. Защо аз трябва да плащам данъци за всеки първи работен ден от седмицата, ако за всеки първи ден болнични не получавам компенсация?

24

Кой е съгласен?

преди 4 години

До Анонимен 24: И защо да е съгласна БСП с това да не се плаща първият ден от болничните? Ти самият съгласен ли си? Какво е общото между о'вцете и гербаджиите - това, че и да ги доят, и да ги стрижат - все са съгласни.

23

Нищо ново

преди 4 години

Естествено е, че Корнелия Нинова ще говори по темата. И синдикатите протестират, но гербаджиите си правят оглушки. А в управляващата коалиция не могат да се разберат кой го е предложил.Сега никой няма да иска един ден болнични - ще се вземат поне два. Щеше да бъде смешно, ако не засягаше правата на толкова хора.

22

Анонимен

преди 4 години

Имате правомощия за поправяне на вредите чрез заплащане на минималната пенсия от 300лв и в случая пледоарията ви е супер за някаква идея или интерес .

21

Анонимен

преди 4 години

Несправедливо е ,а как се създава . Случайно вие нейните органи парламент и правителство да имате нечестно отношение към народа и само да спекулирате с негови интересите и желанията , за да оправдаете цинизма си.Доколкото зная имате юридическо образование!

20

Нинката

преди 4 години

Предлагам,да се изплащат първите дни от болничните от нашата партийна субсидия,за да разберат хората ,че милеем за тях!Ох ,ама парите някой ги усвои!

19

Анонимен

преди 4 години

До До jojoСега остава въпроса защо никой не анализира подозрителните болнични и да се санкционират лекарите, които ги издават.и как си я представяш тая работа с проверките? Отива при доктора, питат го ще е издал болничния и той им отговаря "ми той беше болен човека бе". Какво трябва да отговори експерт като теб на такова твърдение?

18

Анонимен

преди 4 години

Повръща ми се от Вас другарко Нинова.

17

До jojo

преди 4 години

При сегашната формулировка на предложението за болничните е явно, че са хванали кои боледуват. Млади без деца, работят в офис. Като питаш някой по-голям кол център ще видиш, че проблемът при тях е същия. Сега остава въпроса защо никой не анализира подозрителните болнични и да се санкционират лекарите, които ги издават. Това обаче иска много работа, а явно мнооого ги мързи. За това първия ден в болничен да се плаща от бюджета на ресорното министерство и ще започнат да работят.

16

Аз

преди 4 години

Май Герб вече искат да се оттеглят от власт. По друг начин не го разбирам. Аз до момента не съм гласувал. Но на следващите избори ще гласувам и ще гласувам срещу Герб.

15

Анонимен

преди 4 години

Според Петя хората или отсичат, или скачат

14

Щерю

преди 4 години

Тая червена цоцолана чак да скочи - не ми се вярва...

13

Jojo

преди 4 години

Искам да чуя предложението на Нинова за справяне с проблема.

12

Анонимен

преди 4 години

Тази, сигурно е чакала на полусъединител!

11

Анонимен

преди 4 години

Червената Коркондела пак се засили да оглави недоволството на русофилския "пролетариат" !

10

Андрешко

преди 4 години

По закон всеки е невинен до доказване на противното, за пореден път законодателят наруши закона и реши да накаже всички да си получат обезщетe,нието за което внасят вноски към ЗК и данъци. Да ни върнат данъците и здравните и да не плащат целия болничен ако искат. В случая правителството е излишното звено, НС също е изпята песен и сборище на ***. Капитализма си отива и яростно хапе със последни сили.

9

Трайте, бре

преди 4 години

- Споко, ще го отменят!