Снимка: МС
fallback

"Толкова работа имам. Толкова ми е трудно да прекарам държавата през иглени уши. Събота е днес, вкарвам цялата си енергия, за да направя нещо добро за страната и да я представя добре. Тези, които нямат работа, да си говорят".

Oще по темата
Така премиерът коментира от Мюнхен евентуално вето, което президентът Румен Радев може да наложи върху гласуваните в четвъртък промени в Изборния кодекс, цитиран от Нова телевизия. 

Държавният глава вече намекна, че ще върне текстовете. Омбудсманът Мая Манолова пък заяви, че ще ги внесе в Конституционния съд.

Точката на раздора беше тази за преференциалния вот. Според одобрените на второ четене промени, за да може кандидат от партийна листа да измести друг, трябва да събере повече 100 000 гласа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

194

до 201

преди 5 години

Ти НЕ си Българин,вероятно си мохамеданин. Левски трябва да бъде канонизиран за светец.Той е искал България да се освободи и не защото е искал да става цар. Питали са го:,,Левски ти не искаш ли да станеш цар,като се освободи България?''Отговорил е:,, Ако е да има цар и сега си имаме султан."Това е документирано. А ти кажи сега там ли си бил да знаеш, дали не е стрелял,защото е трябвало да се защити??? Да не мислиш,че който е седял в тъмното да дебне Левски е бил без оръжие?? Дано НЕ си българин

193

до 187

преди 5 години

Ако според тебе Манолова става само за махалата,според мене пък Бойко става само за мутра охранител. Манолова не съм я видяла в махалата,ама виж Бойко с тъмното си минало като охранител и собственик на Фирма ,, Буду" си е доказан мошеник.

192

Анонимен

преди 5 години

БСП напуска парламента аз през пролетта напускам държавата.Кой както иска да се оправя.Тук нормален живот няма.Латерната 30 г. едно и също върти а изход няма.Ако бяхме нормална държава всички тия щяха да са в затвора с присъди барабар с Боко и компания.Но тук мафията облечена в законова рамка управлява а главатаря Боко Тик'вата казва какво да става.България е пленен от пирати кораб и близките години няма да бъде освободен,ако тоз заспал 200г. народ не предприеме нещо драстично.

fallback