194

до 201

преди 5 години

Ти НЕ си Българин,вероятно си мохамеданин. Левски трябва да бъде канонизиран за светец.Той е искал България да се освободи и не защото е искал да става цар. Питали са го:,,Левски ти не искаш ли да станеш цар,като се освободи България?''Отговорил е:,, Ако е да има цар и сега си имаме султан."Това е документирано. А ти кажи сега там ли си бил да знаеш, дали не е стрелял,защото е трябвало да се защити??? Да не мислиш,че който е седял в тъмното да дебне Левски е бил без оръжие?? Дано НЕ си българин

193

до 187

преди 5 години

Ако според тебе Манолова става само за махалата,според мене пък Бойко става само за мутра охранител. Манолова не съм я видяла в махалата,ама виж Бойко с тъмното си минало като охранител и собственик на Фирма ,, Буду" си е доказан мошеник.

192

Анонимен

преди 5 години

БСП напуска парламента аз през пролетта напускам държавата.Кой както иска да се оправя.Тук нормален живот няма.Латерната 30 г. едно и също върти а изход няма.Ако бяхме нормална държава всички тия щяха да са в затвора с присъди барабар с Боко и компания.Но тук мафията облечена в законова рамка управлява а главатаря Боко Тик'вата казва какво да става.България е пленен от пирати кораб и близките години няма да бъде освободен,ако тоз заспал 200г. народ не предприеме нещо драстично.

191

патриот

преди 5 години

До ОтговорЛЕВСКИ Е ИКОНА А СВЕТЦИТЕ СЕ КЛАНЯТ НА ИКОНИТЕ

190

До:183

преди 5 години

Прав си. В главата му е микс от далаверки, кражбички, корупционни сделки и простотия. И това е работа. Иска се здрава работа, за да се наредят схемите.

189

Отговор

преди 5 години

До Тео до бай *** 196 Великия Левски е убиец. За това е обесен.Няма да го канонизират , а и не трябва.

188

Пенсионер

преди 5 години

До БЛЯК 197 Ти може да искаш ,ама аз не.Виденов и Станишев са зад решетките.Заради тях сме на тоя хал.Демокрацията работа там където няма комунисти.

187

Да допълня...

преди 5 години

Главата му побеля от мърсотийките на Нинова.

186

Европеец

преди 5 години

Бърка страната със себе си.Мисли си, че хората са ***.

185

БЛЯК

преди 5 години

Искам този престъпник и цялата му шайка зад решетките!

184

Тео до бай Ганьо

преди 5 години

Той , че невдява е едно ,но ,че целия народ влаче след себе си ей, това вече е grand проблем.Но от вайкане полза няма." Дела трябват, не думи"- слова на велик човек/ Левски/.Така , че да действаме , да си оправим държавицата.

183

sorry

преди 5 години

Този,шайката кръвопийци,правителство и 240 народни изедници прекрасно знаят за какво,работят и крадат безспирно.Излиза,че най-вече ние трудовите хора не знаем за какво работим!

182

бай ганю

преди 5 години

да бе този човечец наистина се претрепва от бъхтане и защо ли го прави и за колко ли ?уж бъхта здраво а страната мърда със скоростта на *** от ЕС му казаха няколко пъти каква е правилната формула за бъхтането за да си успешен ама той нали си е леко гламав не ще да се занимава със институционални дълбоки реформи та ще си му остане само якото бъхтане без резултат както и на нас които сме от сутрин до вечер а насреща само за едни платени сметки се работили

181

Тео

преди 5 години

днес.бг ,ама и вие сте велики изтривалки.

180

Тео

преди 5 години

Великият комбинатор по ограбване.За съжаление селските му хитрости работят.

179

оги

преди 5 години

голямо герберастко *** на коментари във сайта

178

емо

преди 5 години

не е *** думата -*** защо я триете?

177

ЕМО

преди 5 години

***

176

Към 187

преди 5 години

Нинова, Йончева и Манолова са са стотици нива над Еднокнижния ***!

175

Анонимен

преди 5 години

Не си представям Нинова,Йончева,Манолова на международни срещи в ЕС! Стават за махалата,то е ясно от коментарите на етносите които се изказват тука!