Снимка: Архив, БТА
fallback

Според вицепремиера Красимир Каракачанов напрежението между управляващите и президентската институция заради указа за освобождаване на главсека Младен Маринов е излишна конфронтация.

Oще по темата

"Не бих искал да го наричам война, това е излишна конфронтация. Някой юридически съветник е заблудил президента", коментира Каракачанов пред bTV по повод задочната престрелка между премиер и президент.

По думите на военния министър държавният глава бърка указа за назначаване с този за освобождаване от пост.

Също като премиера Бойко Борисов той коментира, че ако утре Радев не издаде указ, няма как Маринов в четвъртък да бъде избран за министър от парламента.

Каракачанов уточни, че подкрепя кандидатурата на Младен Маринов, защото е започнал от работа на улицата и е стигнал до поста главен секретар на вътрешното министерство. Дали ще се справи като министър на вътрешните работи, времето ще покаже, уточни той.

"Най-разумният и честен вариант към нашите избиратели е да се явим на европейските избори заедно. Зависи дали тримата лидери ще потиснем личното си его", отговори лидерът на ВМРО на въпроса дали трите партии в "Обединените патриоти" ще се явят заедно на европейските избори догодина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Гробокопач

преди 5 години

В четвъртък, ще се гласува оставката на Бойко!

32

Анонимен

преди 5 години

До Решетниковтроле Боко ти е възложил пет поста да ги пишеш всеки ден по сто пъти. Интеукти

31

Анонимен

преди 5 години

Русенски македонецо, ти колко апортамента имаш? Водиш ли на ЦЦ водиш ли?

fallback