33

Гробокопач

преди 5 години

В четвъртък, ще се гласува оставката на Бойко!

32

Анонимен

преди 5 години

До Решетниковтроле Боко ти е възложил пет поста да ги пишеш всеки ден по сто пъти. Интеукти

31

Анонимен

преди 5 години

Русенски македонецо, ти колко апортамента имаш? Водиш ли на ЦЦ водиш ли?

30

старшината

преди 5 години

редник каракопанаров свали противогаза

29

Решетка

преди 5 години

Ти откъде знаеш, кой кого е предложил. Борисов кой го предложи- ти или аз? Като че ли някой друг,а .ей такъв подобен на решетников.

28

Решетников

преди 5 години

Не забравяйте, че Грипен Радев ни беше избран за президент след документирана консултация на К.Нинова с руския ген. Решетников и неговото одобрение.

27

Къци- къци- чиба

преди 5 години

Това псе е най- послушното куче, направо паленце, имайки в предвид породата каракачанско куче, което е своенравно, глуповато, но за сметка на това, злобно и яко.

26

Анонимен

преди 5 години

То вярно е започнал "от улицата", но защо това да е предимство? На уличници ли ще поверят сигурността? А заблуденият Каракачанов скоро ще излезе от заблудата, че някога пак ще е на власт!

25

Анонимен

преди 5 години

Три мандата гледаме как `умния и незаблуден` Борисов ни вкарва в блатото. Толкоз умни в тоя ГЕРБ, ЧЕ ВИНАГИ СМЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО ПО ВСИЧКО В ЕС.Само по смъртност и болести сме първенци. Браво, Баце, немаш грешка. Нарочно ли го правиш и така ти поръчаха от Козяк и Брюксел? Или от некадърност?

24

Анонимен

преди 5 години

Радев още с избирането му за Президент, бъка Устава на БТА с Конституцията, както и НАТО с Варшавския договор !

23

Иван

преди 5 години

Един "съветник" на ДС по въпросите свързани с Македония, както той го казва, гордееш се със себе си и без свян. Един обикновен агент/доносник/ на ДС видях след прочитане на доносите му. Или обобщено - един обикновен тарикат, като многото други, ПОТОМСТВЕН ДОНОСНИК-/информацията за баща му/, лансиран и развит с перспективи в политическият ни живот. Такива без срам, морал и доблест сега ни водят обещавайки"светло бъдеще", защото НАСТОЯЩЕТО СИ ГО ЗНАЕМ.

22

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Грешиш Каракачанов... - никой не го е заблудил - той си е заблуден...

21

Ей, това Каракачанче

преди 5 години

Подвря си мазното дупе на борисов, та да се пооблажи за малкото оставащо време на подкрепа. Давай, шкембе войвода, няма време, направи така, че и бой да ядеш- скоро ще е!

20

Анонимен

преди 5 години

***-президент се изживява като в казармата-държи да му се отдава чест на плаца и от цивилните ако може.Объркал се е, намира се вече в президентството и никой нищо не му дължи.Главния секретар на МВР е заявил желание да бъде освободен по лични причини и никакъв президент не може да го спира.Нали самия Радев някога поиска да бъде освободен по лични причини,оказа се после за да се кандидатира за президент.Маринов също не дължи на Радев никакви обяснения защо напуска.*** тука преигра, ***

19

Анонимен

преди 5 години

То не е като Каракчанов да бърка шкембето си с шкембе чорба например

18

Анонимен

преди 5 години

Има ли по-сбъркан от теб бе...каракачанска подлого?

17

ссс

преди 5 години

Бодигарда на Илиенския да каже как го опази ....

16

Анонимен

преди 5 години

някоя синя каска ще да го е заблудила

15

ШибиРиби

преди 5 години

Има моменти в които ако оставиш без отговор един цъpвyл като Радев е по добре отколкото да му навлизаш в риториката. Обаче Шкембе Вайвода има мозък колкото да си отвори устата когато трябва да погълне нещо и тръгва да се перчи и той без нужда.

14

Анонимен

преди 5 години

Започнал работа от улицата???? Абе Каракачанов ти шегуваш ли ни??? На този баща му е бивш началник митница и пет пъти кмет!!! СРАМ НЯМАТЕ.