Снимка: Архив БТА

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров се обърна към управляващите с изказване, пълно с ирония. В него той изрази надежда, че ще им дойде акълът и ги призова да се сдобрят, защото имат много работа за довършване. 

"Искате да бутате едно управление, което с толкова енергия и пари дойде на власт. Толкова млади, красиви и умни младежи с павета в ръка... И всичко това с лека ръка да го загърбим", възмути се той.

Още по темата

"Само господин Сорос даде толкова милиони за софийския майдан, толкова мрежи и вувузели. И сега това да падне, за да отидем към нестабилност. Помислете си само - започнали сте сделки, обществени поръчки и сега ще ги оставите, за да дойде някой политически некоректен и да ви ги вземе. Вземете се сдобрете, за всеки има по една митница или поръчка", каза още Сидеров от трибуната на парламента. 

Той припомни, че идва рядко в НС напоследък, защото е построен на турски гробища и носи отрицателна енергия. Но е пристигнал, за да отправи съветите си към мнозинството. 

"Дойдох да ви размахам един златен пръст и да ви предупредя, да ви дойде акълът в главата и да не събаряте това правителство. Защото ще изпаднете и никой няма да чуе повече за вас. Вършете си работата, на България и без това й остават малко години, довършете я. След това няма да има нужда от Изборен кодекс, валиите ги назначава султанът, не се избират", каза още Сидеров.  

Той посъветва мнозинството и да не се стреми да плаши премиера."Той не е пребледнял, най-много да го изнервите и да ви изпрати на предсрочни избори, защото човекът все пак има нерви", каза още лидерът на "Атака". 

Сидеров отправи още един съвет към управляващите: "И не обръщайте внимание на провокации. Ще излезе да ви каже някой, че сме били най-бедните в Европа. Че имало един милион българи под чертата на бедността. Примирете се, важното е вие да не сте в тази категория", каза още националистът и добави: "Започнали сте едно дело за довършване на мандата на България, довършете го!".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase