Снимка: архив, Булфото
fallback

ДПС писа тройка на правителството за първите 100 дни от управлението му.

Oще по темата
Според депутата Алиосман Имамов изминалите 100 дни дават основание на ДПС да смята, че са се сбъднали опасенията им, че тази власт се изгражда върху гнила идеологическа основа.

„Това бяха 100 дни на безпринципни компромиси между различните идеологически партньори в управлението. 100 дни на политически репресии срещу кадрите на ДПС и на други партии“, настоя той.

Според него правителството би трябвало през изминалите дни да засили надеждите на хората за политическа стабилност и икономически просперитет за решаването на проблемите на хората, най-вече свързани с бедността и начина на живот, но това не се е случило.

Правителството е лансирало неясни идеи за реформи в здравеопазването и образованието, смята още Имамов.

„Това правителство не може да извърши реформите поради дълбоките идеологически противоречия на тези, които го подкрепят. Освен това правителството взе и огромен дълг, което е цената на това управление“, обвини той.

Според него през последните години няма правителство с такава висока цена на мандата на управление и има реален шанс в края на мандата му България да влезе в една дългова спирала, което може значително да повиши риска от ликвидирането на финансовата стабилност.

Вижте повече във видеото на bgonair.bg:

Гледайте още видео материали от "България" на bgonair.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

42

атанас тодоров

преди 9 години

И тази гнила основа ще пропадне върху нас хората.Да се махат от властта ! Но на следващите правителства пък завещаха лошо управление с тия 16 млр.

41

Антоанета Михайлова

преди 9 години

Много са щедри представителите на ДПС, но ние гражданите няма как да пишем 3-ки.С този повишен външен дълг, който ще плащат и внуците ми или ще ги принуди да напуснат родината ни, няма как да пишем 3.От самото начало на управлението наблщдавам единствено неадекватни рефоеми..Докога ще продължи този ад на пагоните ???

40

Велико Великов

преди 9 години

Каква тройка уважами представители от ДПС. Със опитите да превърнат здравеопазването от социална система в платена... с ксенофобски изказвания и оприличаване на собствения си народ като ***... с увеличаването на външния ни дълг с цели 16 млрд лв, което обрича поколение напред.... незаслужават и 2 !!!!!!!!

fallback