Лукарски (първият отляво надясно) открива пречиствателна станция. Снимка: БТА
fallback

Икономическият министър Божидар Лукарски подкрепи назначението на Орхан Исмаилов за заместник-министър на отбраната.

Oще по темата
Срещу него днес се обявиха от НФСБ, като Валери Симеонов, който е и съпредседател на Патриотичния фронт, обяви, че подкрепата за кабинета може да бъде оттеглена. Впоследствие Красимир Каракачанов уточни, че е рано да се каже дали това ще стане, защото разговорите по темата предстоят. От Реформаторския блок очаквано подкрепиха назначението.

Персонално това направи и Лукарски. В Пирдоп, където откри пречиствателна станция, министърът заяви, че за него Исмaилов има необходимите качества и е безспорен професионалист.

Кадрите, които подготвя Народна партия "Свобода и достойнство", са кадри, които реално се борят с модела, създаден от ДПС, каза още Лукарски, цитиран от БТА.

Според министъра, след като Валери Симеонов се запознае с биографията на Орхан Исмаилов и след преговори, ще преосмисли своята позиция.

Лукарски заяви, че не се притеснява, че ще има разцепление в редиците на Реформаторския блок.

„Дали ще има конгрес, или няма да има конгрес, предстои да бъде решено. Непрекъснато се спекулира с темата, че Блокът ще се разцепи, и винаги има слухове, че това ще стане, но ви уверявам, че няма да стане така“, каза  икономическият министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 9 години

AZ SAM BIVSH KOMSOMOLSKI SEKRETAR.BIAH CESTEN I SEGA SAM CESTENOT NIKOGO PARI NE SAM VZEL ILI OTKRADNAL.GIVEIA POD NAEM ,SPRAVIM SE--GIVEIA V LULIN.SEMEISTVOTO MI E SE SASTOI OT CETIRI CLENAIMAME VSICKO BEZ DA SE INTERESUVAME OT RAZNI PARTII.

14

 

преди 9 години

един тутманик подкрепя друг тутманикБРАВО

13

Х

преди 9 години

От кога лекарите разбират от военни работи ,та да знаят кой е професионалист при военните.Тия от РБ ще провалят правителството.

fallback