15

Анонимен

преди 9 години

AZ SAM BIVSH KOMSOMOLSKI SEKRETAR.BIAH CESTEN I SEGA SAM CESTENOT NIKOGO PARI NE SAM VZEL ILI OTKRADNAL.GIVEIA POD NAEM ,SPRAVIM SE--GIVEIA V LULIN.SEMEISTVOTO MI E SE SASTOI OT CETIRI CLENAIMAME VSICKO BEZ DA SE INTERESUVAME OT RAZNI PARTII.

14

 

преди 9 години

един тутманик подкрепя друг тутманикБРАВО

13

Х

преди 9 години

От кога лекарите разбират от военни работи ,та да знаят кой е професионалист при военните.Тия от РБ ще провалят правителството.

12

бургазлия

преди 9 години

От биографията му е видно че завършил военно училиште но за професионалната му военна ништо.Навярно нито ден не е бил по частите и не е виждал истински войник.Свръчването на лейтенанските пагони вместо към военния полигон той направо в МОи от там нататък по етажите на власта .Та за мен той неможе да е военен професионалис след като не е командвал дори стрелково отделение.

11

турчин

преди 9 години

Немец стана президент на Румъния. Обама президент на САЩ. Хора нещо не ви е добре чипа. Орхан министър на МО не Бат Сали а Гюнай Хюсмен който ще мине към Касим Дал ще е министър на земеделието. Това ще е новината. Но в България доста време трябва да мине да свикнат с турските имена. ДПС е извън властта какво искате , значи пречи ви цялото малцинство. Ще управляваме колкото да не искате.

10

Hiter

преди 9 години

Ся кой направи станцията??? ГЕРБ? НЕ ,Орешарски,а Лукански обира лаврите сега.

9

Анонимен

преди 9 години

Колкото Лукарски става за министър, толкова Исмаилов за негов заместник. Само да имаше министерество на некадърници и тунеядци. Пък и как да избяга от онази ундурма с кафетата нищо че уж е ДБ (деформаторски)

8

езичник

преди 9 години

качества за какъв??? шпионин???

7

Анонимен

преди 9 години

Тоя хухавел замести Боко да реже лентички

6

мишо

преди 9 години

Лукавият Лукарски. Ех да му се не види на покровителството.

5

Анонимен

преди 9 години

Браво бе Лукарски! Явно някой ти плаща за тази простотия!

4

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Новият кандидат за зам.министър на отбраната бил стар кадър на ДПС.Яснооо ! Значи вече бившите кадри на ДПС ще стават министри и зам.министри, а не както беше по времето на Орешарски - настоящите кадри на ДПС ставаха такива.Има напредък, господа ! :)И това е назначение във висшите ешалони на властта ...А, какво ли става надолу в йерархията ? Дали кадрите на ДПС изобщо ще бъдат докоснати ?

3

мехмед дикме

преди 9 години

орхан замесник-министър на отбраната,Бат сали -министър на енергетиката и вицепремиер

2

Олег

преди 9 години

Според ... Божидар Лукарски е "лидер на СДС, министър на икономиката". Вие как го направихте "бивш"?

1

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Лукарски, не си ти, когато си гладен ! :) :) :)О С Т А В К А !О С Т А В К А ! О С Т А В К А !