Снимка: архив Булфото
fallback

Патриотичният фронт се обяви категорично срещу присъствието на кадри на ДПС във властта. Лидерът на НФСБ Валери Симеонов обаче няма нищо против депутатите на Местан да подкрепят заедно с неговите кабинета на ГЕРБ. Това стана ясно от думите на националиста пред bTV.

Oще по темата
“Нека да си гласуват, какво лошо има? Много екзотично ли ви се вижда?”, обърна се Симеонов към водещите и попита отново: “Не е ли по-добре да стане нещо добро в България, независимо кой го подкрепя?”.

Лидерът на НФСБ беше категоричен, че Патриотичният фронт няма да се коалира с никого. Патриотите обаче щели да подкрепят програма за управление. „Не е важно да се направи някаква устойчива или неустойчива политическа комбинация, за да се понаредят някакви наши хора на ръководни места. Не е целта ни това“, каза той.

Симеонов поиска под управленската програма да се подпишат лидерите на всички партии в парламента без ДПС. „Тогава вече може да се състави правителство от ръководната политическа сила. В такъв случай ние ще се съобразяваме с всичко, но ако не се изпълнява – ще сме с остра опозиция“, зарече се още Симеонов.

Лидерът на националистите обяви и че не го интересува какви договорки има ГЕРБ с други партии. „Не е важно котката дали е бяла или черна, а дали лови мишки“, каза той.

Валери Семоноов обвини ДПС, че високият им резултат е заради купуване на много ромски гласове. Той потвърди обещанието на формацията си, че ще иска промяна в Изборния кодекс за задължително гласуване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

**************

преди 9 години

А ти кой си , че така говориш , измислен Депутат

47

Наблюдаващ

преди 9 години

До Анонимен"Тоя двуличник, както се отрече от Волен и продаде Атака..."Волен не е Христос, че някой да се отрича от него. Той сам започна да осребрява доверието на съпартийците и съидейниците си. Истината е, че Валери късно се усети, че Волен го работи (още от 2007) и се реши на "развод" чак когато Сидеров плонжира и се постла под обувките на Бойко юли 2009. А аз лично имах неудоволствието да се запозная по неприятния начин със сегашната му дясна ръка още през 2004 (тогава *** на сайта му)

46

георги

преди 9 години

Огледайте се, единствено ПФ поставят проблемите на страната пред всичко останало.Най-накрая в парламента ще влезе една националноотговорна формация, с хора с чуство за дълг пред бърлгарските граждани. Убеден съм че тези хора ще донесат успех и много скоро ще станат ако не 1ва то 2ра политическа сила! Помнете думите миДа живее България!

fallback