48

**************

преди 9 години

А ти кой си , че така говориш , измислен Депутат

47

Наблюдаващ

преди 9 години

До Анонимен"Тоя двуличник, както се отрече от Волен и продаде Атака..."Волен не е Христос, че някой да се отрича от него. Той сам започна да осребрява доверието на съпартийците и съидейниците си. Истината е, че Валери късно се усети, че Волен го работи (още от 2007) и се реши на "развод" чак когато Сидеров плонжира и се постла под обувките на Бойко юли 2009. А аз лично имах неудоволствието да се запозная по неприятния начин със сегашната му дясна ръка още през 2004 (тогава *** на сайта му)

46

георги

преди 9 години

Огледайте се, единствено ПФ поставят проблемите на страната пред всичко останало.Най-накрая в парламента ще влезе една националноотговорна формация, с хора с чуство за дълг пред бърлгарските граждани. Убеден съм че тези хора ще донесат успех и много скоро ще станат ако не 1ва то 2ра политическа сила! Помнете думите миДа живее България!

45

Анонимен

преди 9 години

До АнонименАтака са руски националисти, каза Джамбазки. Надявам се отбот здрави руски мечки да ви хване всичките атакисти и да ви опъва почасово, та дано ви дойде акъла в главата. По руснаци от руснаците. Срамота

44

Анонимен

преди 9 години

Това са Българските Фашисти - Бендоровци .. Които ще бъдат използвани от ЦРУ по Украински модел. Всички тези и ВМРО и НФСБ подкрепят фашистите в Украйна.. Каракачанов 2006г. се изказва че САЩ са ни освободили от Турско робство , журналистта Макгахаб сам е победил Османската Империя..

43

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 18 A kakvo im e na pravata na bulgarskite turtsi? Pri soca vlizaha v universitet po kvota, bez bal. Vsichki ucheha, a naj-bogatijat bulgarski grazjdanin beshe turchin, s vlog 160000 lv.- mnogo pari togava - hubav apartament beshe 20000, Ladata- 6000, parno, benzin i tok ne bjaha pari. No vlastoljubtsi i chuzjdoplateni agenti gi nasuskvaha da pravjat atentati v kupeta za majki s detsa, nasiliha horitsata da si napusnat rodinata, a sega iskat s vlast da dirijirat i prodavat BG. E, ne!

42

Анонимен

преди 9 години

До именно, PISNA NI!!!!

41

Рали1

преди 9 години

"Аксиома 1: ДПС никога не дава, без да получи, иАксиома 2: ДПС винаги получава много повече, отколкото дава;Тези две аксиоми трябва да бъдат заменени от нова:Аксиома 3: Отсега нататък в България не се приема нито едно решение, мнозинството за което зависи от ДПС"Рестарт ни е нужнен,за да започнем и движение нагоре.Срастването на бизнес и политика си има име.Жалко е,че корпорацията ДПС е решаващия фактор в България!Но кой го допусна?Не и без участие на "патриотични"формации!

40

Анонимен

преди 9 години

Тоя двуличник, както се отрече от Волен и продаде Атака, така ще се отрече и от следващия, който му се хване на въдицата.

39

Анонимен

преди 9 години

Ако има една единствена алтернатива-НФСБ или ДПС, със сигурност бих дал гласа си за ДПС.

38

ФАШИСТ

преди 9 години

на няколко пъти съм гледал негови изказвания - мъдър е и има чувство на държавно отговорен човек. България има нужда от подобни на НЕГО ЧОВЕК в управлението на държавата !

37

Анонимен

преди 9 години

НФСБ е партията на омразата към АТАКА, аз лично разлика между НФСБ и ДПС невиждам!Дяволът е майстор на огледалата.

36

Анонимен

преди 9 години

Само Атака!! Избори до дупка, докато изчезне и последния комунист и милиционер, иначе управия няма.

35

Анонимен

преди 9 години

ДПС нямало място в парламента. Смешници жалки. Ккавото е казал и каже доган и това ще бъде и той ще управлява, а с времето гласовете все повече ще нарастват. Елементарна сметка е. А Местан е на светлинни години пред тия смешници и бездарници.

34

венелин

преди 9 години

Само патриотичния фронт помага на обикновените хора.Кой помогна на българските моряци кой помогна на Цонков кой разкрива далаверите на власт имащите

33

Рали1

преди 9 години

"Граждани на Дупница ще протестират днес срещу евентуалния избор за депутат от Кюстендилския регион на Александър Методиев,известен като Бат Сали.Протестът ще тръгне сутринта от Дупница и ще се проведе пред сградата на ЦИК в София,информира Нова тв."Информацията е неофициално,но се очаква да бъде потвърдена от ЦИК.Заради преразпределените гласове от чужбина за ДПС!Все патриоти в парламента и все за България мислят!Хайде да ви видим как точно ще защитите народа си,господа патриоти и националисти

32

БРАННИК

преди 9 години

Революция требе роби!

31

БРАННИК

преди 9 години

ДПС няма място в България, като терористична - верско - етническа партия, но я има. ЗАЩО?! А да не би случайно ГЕРБ, БСП, или който и да е от старите ДС комунисти-предатели да имат ПРАВО, въобще да са начело на държавата?Крайно време е политиците - национални предатели да си платят. Коня не само ойде в реката, но и се удави, докато ние седяхме безучастно. Не ви ли е срам всички бе?

30

бургазлия.

преди 9 години

Валери Симеонов не беше ли кум на Волен Сидеров ,същия Валери докато беше в Атака не заяви ли от екраните на тв СКАТ,че Сидеров бил най големия политик в България,а Атака била надежда на бълграина. Валери Симеонов използва Атака да влезе в местния парламент на Бургас и в името на далаверата разцепи групата на Атака и се присламчи към ГЕРБ ,за което си предателство получи поста на председател на обшинския съвет на Бургас и като такъв първата му работа беше да се сдобие с огромен парцел на морето

29

Анонимен

преди 9 години

май другарят делян пеевски редовно пропуска постите по рамадан :):):)