Димитър Горов, Снимка: БСП
fallback

Трябва да се направят промени на всички нива в ръководствата на БСП – и на централно, и на местно ниво, заяви народният представител от социалистическата партия Димитър Горов. Според депутата отговорността трябва да се поеме от всички, участвали в изборния процес.

До момента нямаме решение на Изпълнителното бюро за искане на оставки на когото и да било в партията. Мненията ни като социалисти по отношение на централното ръководство ще бъдат представени на форумите на партията, но промените, които ще бъдат извършени на местно ниво, трябва да бъдат обсъдени и предложени още тази седмица. За този резултат няма невинни,  каза пред журналисти Горов.

Oще по темата
Социалистът добави, че партията АБВ е една от причините за слабите резултати, които БСП постигнаха на евроизборите. „Всеки един глас, даден за АБВ в тази кампания, се е оказал глас за ГЕРБ“, обвини Димитър Горов.

По думите му това, което е постигнато от БСП и АБВ на тези избори, е резултатът, който БСП е имала на предходните избори за Европейски парламент.

Друга причина, която социалистът открои за постигнатите незадоволителни резултати, са колебливите послания, които били представени в национален мащаб по отношение на Русия и на кримската криза, както и неуспехът на БСП да мотивира избирателите си да гласуват на евроизборите.

По думите на депутата трябва да се предприемат по-категорични действия в управлението на държавата и коалиционните партньори да се съобразят с това. Горов не изключи промени и в кабинета.

Относно изказването по-рано днес на Лютви Местан, че кабинетът "Орешарски" може да не изкара мандата си, народният представител заяви, че това е възможен вариант. "Кабинетът трябва да си постави ясни цели с конкретен срок на изпълнение", допълни Горов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 9 години

Все не си признават, че шефът Станшев им носи негативите. Увъртат ли увъртат.

21

Анонимен

преди 9 години

24 години карат по инерция от комунизЪма на СССР и Тато. Оядоха се и нехаят. Опират се на оглупелите почитатели (симпатизанти). Хубавото е, че няма нищо вечно и тяхното царуване също. Радостното е, че много хора, изпитали тегобите на терора им сега са радостни, че са доживели до краха им. Да вървят по-дяволите с лъжите и кражбите си.

20

Момчил Неков

преди 9 години

Опааа ... Няма невинни ... т.е. всички негласували за БСП са виновни - просто, че чак по ленински ... Сладури !

fallback