22

Анонимен

преди 10 години

Все не си признават, че шефът Станшев им носи негативите. Увъртат ли увъртат.

21

Анонимен

преди 10 години

24 години карат по инерция от комунизЪма на СССР и Тато. Оядоха се и нехаят. Опират се на оглупелите почитатели (симпатизанти). Хубавото е, че няма нищо вечно и тяхното царуване също. Радостното е, че много хора, изпитали тегобите на терора им сега са радостни, че са доживели до краха им. Да вървят по-дяволите с лъжите и кражбите си.

20

Момчил Неков

преди 10 години

Опааа ... Няма невинни ... т.е. всички негласували за БСП са виновни - просто, че чак по ленински ... Сладури !

19

Владо

преди 10 години

Тоя пък *** ... Все едно БКП да се жалва, че разни СДС-та, БСП-та и КДС-та са им смъкнали изборния резултат до 0.002718281828459 % от 99.931415926 % .

18

Анонимен

преди 10 години

На практика ако ГЕРБ не се разпаднат, БСП трудно може да събере повече от 20-22 %. Толкова им е тавана и трябва да търсят коалиция с АБВ, комунистите или други.

17

15-15

преди 10 години

Станишев трябва да остане председател на БСП! Всичко друго е ерес! Анатема!!Дано дълги години да бъде председател, та БСП да иде там където е БКП!

16

ВЕСКО

преди 10 години

Всеки глас за АБВ е глас срещу наглостта на Станишев.Ето примерът е смладото момче избрано от народ за евро-депутат как го изкарват неопитно и всички стари мутри от БСП се надпреварват да го откажат.Седна дума промяна не се предвижда.

15

Анонимен

преди 10 години

Да виждате държавност в тази мазна квадратна муцуна ?

14

ууу

преди 10 години

Дебелото от Ловеч/Горов/ имало и то мнение....Виж ти !

13

Анонимен

преди 10 години

Кой крив,кой прав ще се види на следващите избори.Както вървят нещата и нарастващото недоверие към "политическата класа",а и към разните граждански движения и неправителствени организации ,които в последствие прерастват в клеймени преди това партии водят до голяма неопределеност на резултатите.Така,че спечелилите да не се радват много и да искат властта сега,а загубилите да не се отчайват и отказват.Нов рунд,нова класация.Но Борисов повече няма да бъде премиер,колкото и да му се иска,повече няма да му стиска,защото няма да има комфортн за него мнозинство.

12

vesko02

преди 10 години

Курсове по математика за симптизанти на БСП,"Квадрата и кръга и имат ли те почва у нас?След това научаване на числата от едно до петнадесет и упражнения с тях.Накрая изпит в изборна секция по избор.

11

Анонимен

преди 10 години

Предлагам да се махнат субсидиите за партиите и партийните функционери да работят на общектвени начала - за своя идеал!Как хубаво ще се изчистят всички хрантутници, безполезни, бездарни, нагли.Не може да работиш партийна работа за пари!Това е армия от безделници!

10

Анонимен

преди 10 години

Всяка партия в опозиция се освобождава от кариеристи. Изчистването да стане от долу нагоре, а не обратно и да не се пускат парашутисти, нямащи нищо общо с гражданите.Във всяко населено място хората познават кой колко струва и нека навсякъде да си кажем истината. На мен ми омръзна някой да ни употребява в своя изгода.Не се разпределя вина на всички за кофти резултат, който се дължи на група хора заради пренебрежение и загуба на доверие, от лъжи и лошо качество на живот, вече 25!!! години!

9

Анонимен

преди 10 години

"Трябва да се направят промени на всички нива в ръководствата на партията"Започнете с анти-българина Сергей Станишев.

8

Рали1

преди 10 години

Виновните да си понесат отговорността - ОСТАВКА !Иначе все някой ви е виновен АБВ Г...ЗА...Русия,Крим и кривия ....Сами си го направихте, друг едва ли толкова мераклийско щеше да ви го ....

7

Анонимен

преди 10 години

Трябва да се направи промяна в цялата държава!

6

Анонимен

преди 10 години

Гербеи, хайде не казвайте хоп преди да сте скочили!

5

ИСТ

преди 10 години

Горов, няма невинни няма и виновни. БСП е 100 годишна баба на смъртно легло.Естествен процес.

4

Анонимен

преди 10 години

Най-положителната промяна , която можете да извършите, е да се ометете от там , по възможност веднага.

3

Чираков

преди 10 години

***, всеки един глас за АБВ си е глас за АБВ. А вместо промени дали не е по-добре да си закриете партията - тя и без това е забранена със закон.