Георги Първанов. Снимка: БТА
fallback

Като „демонстриране на мускули” и „отстрелване ” на инакомислещите – така определи президентът в периода 2002-2012 година Георги Първанов случилото се вчера на заседанието на Националния съвет на БСП. Вчера ръководството на левицата свали политическото си доверие от участниците във формацията на Първанов АБВ.

Oще по темата

Това е демонстриране на мускули и натягане. Стягане на редиците и показно отстрелване на хората, които мислят различно, каза той. Според него тези действия ще имат трайно негативно действия за левицата.

Никой не е спечелил изборите със затягане на редици, с това, че бие с устава по главата, каза той.

„Предатели са тези, които са предали ценностите, които са предали избирателите, отказвайки се от основния си ангажимент. Но аз никога не съм употребявал и не искам да влизам в такава лексика. Така, както критикувам БСП, така ще критикувам и другата партия. Аз самия съм критикуван много и приемам тази критика съвсем нормално”, добави президентът Първанов. Военният министър и член на ръководството на БСП нарече Първанов „предател”.

Той отново се спря и на начина, по които се разпределят постовете в държавата. ДПС трябва да разберат, че преяждането с власт ще има много тежък негативен ефект върху тях, каза още президентът. Според Първанов в българската политика трябва да се върне „интелигентната доброта”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

Неформална

преди 10 години

Първанов и тези негови ловджийски термини. Поредният, който не разбра едно на ръка, че се обрича на политическа смърт, друго, че хората не обичат да им се говорят глупости.

46

шщ.

преди 10 години

гени. тато ловджия и тия такива. ловджийска телевизия. кашев се самоуби, емин се самоуби. мандраджий бяха тия ги надминаха.

45

не бъди пасивен

преди 10 години

Наивни ми българино, червената хунта не се е разцепила, това е манипулация, трик...Гласувайте масово, за да няма БСП и ДПС и скритото БСП - АБВ....!

fallback