Председателят на ДАНС Владимир Писанчев. Снимка: Булфото
fallback

Председателят на ДАНС Владимир Писанчев определи като абсурдна информацията, че генерал от агенцията е посетил сараите на Ахмед Доган. Той добави, че в ДАНС няма генерали.

Повод за коментара му станаха твърденията на бившата дясна ръка на Сокола Осман Октай, който заяви по-рано днес, че високопоставен служител на ДАНС – генерал, е известил Доган за разработката срещу Христо Бисеров още в събота вечерта на среща в Сараите.

Oще по темата

По думите му по време на тази визита почетният председател на ДПС е бил известен за разработката на европейските служби и е наредил Бисеров да бъде доведен при него.

"Разговорът между тях е бил на четири очи. Лютви Местан не е бил допуснат да присъства на срещата им в неделя", допълни Октай и предположи, че записите от камерите, на които се вижда кой точно е бил човекът, предал информацията на Доган, са изтрити.

Октай допълни, че ако бъде призован от прокуратурата, той ще отиде да даде обяснения откъде знае за тази среща.

Писанчев заяви още, че е имало материали за Христо Бисеров в една новоприсъединена към ДАНС служба отпреди година. Той посочи, че в момента се проверява какво е направено в службата и защо не са уведомили. Писанчев заяви, че в момента, в който от ДАНС са получили сигнала, са го предоставили на прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

bg

преди 10 години

Ген. Иван Драшков

14

Анонимен

преди 10 години

До TinaМоже ли да наричаш мъже такива, които правят фелацио и др. подобни в името на оставането на служба?

13

rumen221

преди 10 години

Вече видяхме - Изглежда Б.Борисов, чрез бандита Бисеров, рекетира неуспешно Почти Бога А.Доганов, за обща Власт носеща им Пари и затова Цонев нарече в Парламента Б.Б. мутра - А. Доганов е параноик и холерик и Почти Бог затова от мафиотска (или божествена) ярост отстранява Бисеров, че и Б.Найденов (май, издал Бисеров и пазещ Б.Б. за амфетите)!?!?Извод:1. След приемане на бюджета, Б.Б. и Първанов ще продължат общата си битката, срещу Станишев и Цветанов и за съвместно Правителство!2. Студентите започнаха Морална революция, но както обикновено Мафията пак ще вземе властта!!!

fallback