Снимка: Булфото
fallback

"Цветанов надничаше и под чаршафите на министрите", е заглавието над интервю в "Преса" с бившия министър на земеделието Мирослав Найденов. В отговор на въпрос Найденов отрича да е знаел, че отивайки на среща с бившия премиер Бойко Борисов, на нея ще присъства и доскорошният градски прокурор на София Николай Кокинов.

"Той се появи малко след мен за разговор с Борисов. Според мен и според експерти записът на срещата е станал чрез моя мобилен телефон и специален софтуер, който е бил инсталиран в него. Контролиран е дистанционно, по всяка вероятност от мобилна станция в близост до къщата на Борисов. С такава техника и с такъв ресурс разполагат само структури, които са под шапката на МВР", категоричен е Найденов. По думите му Цветанов придобива огромна власт заемайки поста министър на вътрешните. "Давайки на Цветанов този огромен ресурс, Борисов го изпусна от контрола и стана невъзможно да се освободи от него",смята Найденов.

Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов, който днес трябва да стане обвиняем по делото за незаконно подслушване в МВР, ще се сблъска с цялата тежест на държавната машина, която доскоро беше съмнително благосклонна към него, коментира под глава "Сега". Зам.-градският прокурор на София Роман Василев е поискал пот данъчните да направят пълна ревизия на имуществото му, съобщава сайтът "OFFnews", а източници на "Сега" потвърждават новината, че данъчните са получили разпореждането преди няколко дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

87

Тошо

преди 10 години

само едно не ми е ясно,колко пари му преведоха от бсп,че така се обърна като к.рва срещо герб този Наиденов,но мисля че тук играят много при,може би милиони

86

Gerotheone

преди 10 години

Найденов вече взе да прекалява. Не му ли стига, че новите му господари прекратиха делата срещу неговите хора, респективно срещу него. И това беше цената на предателството му за историята с телефона в Банкя. Сега продължава да плюе по Цветанов, като скоро очаквам да каже, че освен "под чаршафите" е надничал и във соплата на министрите, при това докато е вечерял с прясно сготвени първокласници. Падението човешко наистина може да е безкрайно! Тъжна работа е Найденов тези дни.

85

Spas

преди 10 години

Цвеатанов си е бушон на ББ. М. Найденов, спасява ББ! Пълни са с номера герберастите!!!

fallback