87

Тошо

преди 10 години

само едно не ми е ясно,колко пари му преведоха от бсп,че така се обърна като к.рва срещо герб този Наиденов,но мисля че тук играят много при,може би милиони

86

Gerotheone

преди 10 години

Найденов вече взе да прекалява. Не му ли стига, че новите му господари прекратиха делата срещу неговите хора, респективно срещу него. И това беше цената на предателството му за историята с телефона в Банкя. Сега продължава да плюе по Цветанов, като скоро очаквам да каже, че освен "под чаршафите" е надничал и във соплата на министрите, при това докато е вечерял с прясно сготвени първокласници. Падението човешко наистина може да е безкрайно! Тъжна работа е Найденов тези дни.

85

Spas

преди 10 години

Цвеатанов си е бушон на ББ. М. Найденов, спасява ББ! Пълни са с номера герберастите!!!

84

Анонимен

преди 10 години

МАЧКАЙ ЦВЕТКОООУ *** ГИ!

83

Анонимен

преди 10 години

Найденов ти наистина ли говориш като хлапета от твойта детска градина ??

82

ACA

преди 10 години

Моето непреклонно мнение е че този инивид Найденов е толкова елементарен, и унизен че никакъв аргумент не може да достигне до пилешкия му мозък. Използвали са го да внесе телефона, сега го използват да се изказва. Очакваме с погнуса следващото му унижение.

81

ACA

преди 10 години

Глупости! Първо на първо на всички стана ясно че Москва не само говорит в българската политика ами и подслушва. После софтуера за подслушване на телефон струва 100 лева и е достъпен от всеки компютър по света от което и да е интернет кафе. Този Найденов опита да фалира правителството като искаше един месец предсрочно да се изплатят субсидии за един милиард. Не можа да го фалира и сега се опитва да се изказва. Порока на цялата работа е че който си гледа работата няма време да слуша чужди глупости

80

Анонимен

преди 10 години

За да има контрол, трябва да има подслушване!

79

Анонимен

преди 10 години

Така хубавичко е надничал, че накрая го изненадаха и му го набутаха в любопитната устичка.... А като влезне в панделата и в гъзеца ще му го набутват....

78

Припомнете си, какво пишеше на черното знаме на финалния кадър на филма Капитан Петко войвода. Все едно се отнася за ГЕРБ. Воайора в затвора!!!

77

:)

преди 10 години

Само да не забравите да се оплачете на службите че се говори против любимата ви власт...Обсъжда се подривна дейност ! По-бързо че ми се пие кафе в ДАНС хаххахха :)

76

Цвъцко нас малко ли ни прави на маймуни!? Съд за българската Чичолина!

75

:)

преди 10 години

Защо да съм лум*ен бе 115 ?Щото ми писна да гледам как някакви тъ*анари, милиционери и мутри си правят каквото искат ли ? Или щото обичаш да те следят и да ти казват какво да правиш ? Всичко тва го има заради такива като тебе :)

74

Даола

преди 10 години

Всички тези действия на прокуратурата, освен конкретното разседване, имат и превантивна функция: сегашните управници да мислят какво ги чака, когато напуснат властта.

73

Анонимен

преди 10 години

До 111Без изрично да го защитавам - не съм му фен, твърдо съм убеден, че Цветанов е много (НО НАИСТИНА МНОГО!) по-интелигентен и способен за обществено-политическа работа от 95% от пишещите коментари тук (включително и от лум*ена 111.)

72

:)

преди 10 години

До 113...Ама съгласен съм с теб бе брат ми...то един нормален няма и в тва е проблема...не ги пускат догоре и там е ключа от бараката. Пазят си позициите със зъби и нокти...Докато не увиснат по лампите помнете ми думата оправия няма да има :)

71

Az..

преди 10 години

До :)Описанието ти много ми напомня и за Станишев!С какво той е по-различен от Б.Б. Ц.Ц. отговор С НИЩО

70

дядо Данчо

преди 10 години

Та,какво очаквате от милиционерска семка?От трънка праскова ли?Това могъл,това правил!Държи ги за топките,а гъкнат,а изреваха.Дреме му,шъ съ изхлузи като мокър хрен.

69

:)

преди 10 години

Еле пък хора като Цветанов който си ползват мозъка само за да стоят изправени :)Знаят в кви ла*на са затънали и какви далавери въртят а въпреки всичко елементарно не се сещат да се покрият малко :)

68

:)

преди 10 години

Тва винаги ме кефи в хората...понятие си нямат, върши им идеална работа една Nokia 3310 ама дай да си купим телефон за 2000 лева :) Защо по дяволите като тия ползват само календара,калкулатора, смс-те , адресния указател и евентуално органайзера.... После що ги подслушвали хехех