Снимка: БТА
fallback

"Станишев допусна най-големия си гаф в своята политическа кариера", заяви премиерът Бойко Борисов в Ловеч по повод декларацията на ПГ на "Коалиция за България", която днес Сергей Станишев е прочете в пленарна зала.

Декларацията е във връзка с това, че рапърът Серафим Серафимов - Сарафа бил извикан в Националното следствие, за да се обясни за текстове на песните си.

"Нито знам кой е този рапър, нито го слушам, нито от това, което ми прочетоха, че е песента, няма да го слушам. Не искам такива хора да са в ГЕРБ и да поддържат ГЕРБ", каза още Бойко Борисов и цитира част от песента.

Oще по темата
Той помоли един от фоторепортерите около него да прочете на глас текста на цялата песен.

"Радвам се, че Станишев си е избрал химн за БСП или СПИН, както се наричат", каза още Борисов.

Относно избирането на Висшия съдебен съвет той отговори, че начинът, по който е станало това, е възможно най-прозрачният и се надява, че ще работят добре.

Министър-председателят заяви още, че по делото "САПАРД" е имало много тежка реакция от Брюксел. Според него не може на предишни инстанции пак съдии да са давали тежки присъди, а после вместо да бъдат намалени или увеличени - всичко да бъде оправдано.

"Отзивите за нас са тежки и това е много притеснително", заяви Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

83

234

преди 11 години

когато полицай от малко населено място се противопостави на група *** за оскверняване на Българското Знаме го осъдиха - бил тормозил ***, бил ги пребил. Сега т.нар. популярна личност "пее" гнусотии за държавните символи и било пресилено. Що не го изпее в САЩ това парче за звездите и райетата??? Дали само ще привикат или ще е по бързото производство. Не ми трябва мнение от подобни предатели.

82

Анонимен

преди 11 години

Твореца на гафове, казва,че друг бил сгафил!!!Бойко, помниш ли "пържолките за кучето" ,А??????

81

haha

преди 11 години

Е какво да очакваме от СПИН-озната партия освен да си избере химн за шмъркане и пушене.

fallback