83

234

преди 11 години

когато полицай от малко населено място се противопостави на група *** за оскверняване на Българското Знаме го осъдиха - бил тормозил ***, бил ги пребил. Сега т.нар. популярна личност "пее" гнусотии за държавните символи и било пресилено. Що не го изпее в САЩ това парче за звездите и райетата??? Дали само ще привикат или ще е по бързото производство. Не ми трябва мнение от подобни предатели.

82

Анонимен

преди 11 години

Твореца на гафове, казва,че друг бил сгафил!!!Бойко, помниш ли "пържолките за кучето" ,А??????

81

haha

преди 11 години

Е какво да очакваме от СПИН-озната партия освен да си избере химн за шмъркане и пушене.

80

до 91

преди 11 години

слушал ли си песента дори, че говориш глупости

79

българи

преди 11 години

така се манипулират и завземат държави и нации - поколенията нямат нищо свято, нямат ценности. Смятам, че Рапърчетата трябва да бъдат съдени като национални предатели и смятам, че всеки който си подзволи гавра с национални светини, трябва да се третира като предател.

78

българи

преди 11 години

В началото бе словото. Така е записано в библията и това не е толкова случайно.Словото има голямо значение за живота на хората и то трябва много внимателно да се използва.Думите възпитават, дават сила и самочуствие и така променят живота на човек към благополучие и успехи, но и могат и да унижават, обвиняват и съсипват човешки животи.Големите европейски държави и Русия се се ваъзползвали доста успешно то действието на словото ограбвайки и преиначавайки историята ни.

77

възмутени

преди 11 години

"Гениарлният" рапър и текстописец не можа ли да си намери друга тема, а цветовете на българското знаме. Това знаме е и мое. и аз не искам някой некадърник да твори простотии за него .За това знаме много хора са се били и загинали. Много майки са оставали без синове, много жени без съпузи и много деца без бащи.Нашия герой рапърчето ще издържи ли и 24 часа в ареста-трябва да се пробва.73Пишете, че крадците и убийците никой не ги хваща. Крадците на вещи и пари не са толкова страшни. Страшни са крадците на души , които не ти оставят нищо на което да се радваш и от което да се горееш- Доколкото си спомням България няма пленено знамев битка . Ама то момчето - рапърчето- от къде да знае- то да не е като мензиса и тревата

76

Анонимен

преди 11 години

До Матрял... Нали знаете, че сами сте си виновни за заболяването и никой не Ви е крив, че сте стигнали до там! И що за наглост от Ваша страна?

75

Матрял

преди 11 години

Тоя *** се занимава само с глупости, а в държавата хората *** като мухи.Няма ли да спре вече да се подиграва с нещастието на хората болни от спин?

74

София

преди 11 години

Това не е творение или музика, а долна простотия или избиване на комплекси. И тия набедени изпълнители се държат като ненормални по телевизията, задъвкали дъвките като не знам какви си,изсулени дрехи и т.н. нямат елементарно поведение на мъже, на хора.

73

tanja

преди 11 години

След Освобождението първата българска конституция, приета на 16 април 1879 в член 23 определя, че Българското народно знаме е трицвѣтно и състои отъ бѣлъ, зеленъ и червенъ цвѣтове, поставени хоризонтално.тази песен е гавра с всичо българско!Станишев,за тебе няма нищо свято!А сега остава и децата да научат новата символика на знамето ни!Позор!!

72

рамбо

преди 11 години

За човек който уж не е чувал въпросната песен Тиквата се оказа добре запознат с текста и, даже почти го изрецитира на журналистите. Така че сам се уличи в лъжа. Ясно е че някой е натиснал въпросния прокурор да покаже мускули под предтест че брани националните символи. Ясно е също че ако в песента се пееше "Вярвам в ГЕРБ...", вместо "НЕ вярвам в ГЕРБ" никой нямаше да му дойде на ум да се занимава с тези рапъри, независимо какво се пее нататък в песента

71

Дръндер

преди 11 години

ТИ какво ми говориш бе ***, поне двама от твоите министри са постоянно пияни, Тотю и Веждито и ти ми говориш за гаф? Ти само гафове правиш, леле няма такъв *** като Бойко!

70

Nikoi

преди 11 години

Вие какво искате бе какво пее нещата такива каквито са и сега го ще го накарате да млъкне щото няма кои друг да ви разобличава !!!смешно е всичко тука ...

69

Анонимен

преди 11 години

Никой няма право да се подиграва с националните ни символи! Бойко е прав, че това е един от най-големите гафове на Станишев. Ако БСП приема за нормално и толерира всичко това, значи наистина вече нямат място в българската политика.

68

до 76

преди 11 години

Да си осмива който иска ама да не се е*ава със символите за които стотици хилади са дали живота си за да не говориш сега турски...

67

СКАПАНА ДЪРЖАВА

преди 11 години

Тия луди ли са бе?Тея *** си нямат друга работа и се занимават с глупости. В САЩ Еминем в една своя песен усмиваше и псуваше Буш в прав текст и продаде милиони албуми без да го викат да пише обяснения.

66

възмутен

преди 11 години

Пишете, че крадците и убийците никой не ги хваща. Крадците на вещи и пари не са толкова страшни. Страшни са крадците на души , които не ти оставят нищо на което да се радваш и от което да се горееш- Доколкото си спомням България няма пленено знаме. Ама то мочето - рапърчето- от къде да знае- то да не е като мензиса и тревата

65

Анонимен

преди 11 години

В друг текст рапърите наричат Борисов измамник, и се обявяват срещу чалгата, кючека и тогава започват да ги викат на разпити - преди 1 година. После им следят текстовете и попадат на "Не вярвам в Герб, а в герба" и "бяло зелено.."

64

анонимни

преди 11 години

Ще се допитам до адвокат, дали и аз не мога да подам жалба до прокуратурата срещу Рапърчето, защото моите права също са накърнени, в смисъл - Не желая децата ми и бъдещите ми внуци да слушат простотии, да им въздействат ***, ,да растат без самочувствиеГлупак! Що някой не му аде една мотика 10-ти номер