Снимка: Dnes.bg
fallback

Законът за конфискация на имуществото, придобито по престъпен начин, е слаб закон, смята президентът Георги Първанов.

Президентът приема напълно направените в парламента бележки, препоръки и възражения. Такъв закон бил необходим, но в никакъв случай не трябвало да е основното средство в борбата с престъпността.

Георги Първанов беше в село Воден, за да участва в тържествата, посветени на годишнини от църковното дело, читалищната дейност и възстановяването на Парорийския манастир.

Президентът преряза и лентата на новооткрития зеленчуков пазар в Болярово. По този повод каза, че за него рязането на лентички не е хоби, а екипът му е спрял да ги брои преди години, при 3 100 броя.

Oще по темата

 „Само на Изток броят лентичките, на Запад никой не го прави. Така че не е много за хвалба“, коментира Първанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

93

БРОКЕР'ЪТ

преди 12 години

Марш в Сибир - при господарите си,бе,***...!Дрън-дрън ерина - *** ти майна,Гоцееееееее...?!ОДИ СИ С МИР,ЧЕ ВЕЧЕ КЕ ПУЦАМЕ ПО *** - ОТИ НЕМА НА КЪДЕ ВЕКЕ ДА СЕ ОТСТЪПВА ПРЕД НАГЛОСТТА И АЛЧНОСТТА ВИ! Туй рекох аз,ама не съм сам - мнозина сме,а и времето е дошло!Чабук,бе,фесоглавец долен!

92

избирател

преди 12 години

Тоя от кога започна да се съобразява с това,какво правят на Запад?Възможно ли е да живееш по съветски правила и да гледаш какво правят на Запад?На това какво му се вика?Всеки сам да си търси отговори!

91

1

преди 12 години

Простаци като странджата плюят президента,ако ги питаш тяхната тиква какво е направила немогат да кажат ,защото нищо съществено не е направил.

fallback