Борисов и Дянков заглеждат Ивайло Московски (вдясно). Снимка: БТА
fallback

Заместник-министърът на транспорта Ивайло Московски ще смени подалия оставка Александър Цветков. Премиерът Бойко Борисов е приел оставката му, става ясно от официалното съобщение на МС.

"Във връзка с подадена днес оставка от министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията инж. Александър Цветков, министър-председателят Бойко Борисов ще отправи предложение до депутатите в Народното събрание за гласуване на персонална промяна в правителството.

Премиерът Борисов ще предложи на народните представители да освободят инж. Цветков от длъжност и да изберат Ивайло Московски за министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията“, огласиха от правителствената информационна служба.

Александър Цветков подаде оставка днес по време на редовното заседание на кабинета. От транспортното ведомство посочиха, че мотивите на министъра били лични.

Oще по темата

Ивайло Московски е роден в Плевен през 1972 година. Има магистърска степен по финансов мениджмънт от Стопанската академия в Свищов и бакалавърска степен по публични финанси от Университета за национално и световно стопанство в София.

Професионалният му опит включва управителски пост на официалното  представителство за България на фирма STOLL – Германия.

Бил е търговски директор на "Балтекс комерс" ЕООД и на "Сата" ООД, а така също и председател на борда на директорите и член на Управителния съвет на "Монтана" АД. Бил е член на надзорния съвет на "Аналитик" АД и инспектор в "София Инс".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

Анонимен

преди 12 години

Не е истина... Напишете "Ивайло Московски" в гугъл и разгледайте снимките, които излизат. Аз направо се потресох...

36

Анонимен

преди 12 години

Къв е тоя ***, беее! :))) И на всичко отгоре Московски! Нема ли най-после да сложат некой Берлински, та да се оправим?

35

Шматко

преди 12 години

Магистралите строени от ГЕРБ са сатндартизирани за МОСКВИЧ 408 или за скорост до 70 кмч та затова Москвичов е на власт квалитет МАДЕ ИН ГЕРБ ЗАПАЗЕНА МАРКА ГИОНСУРАТ

fallback